Регионални центар Смедерево

Serbian English

Живети различитост у вртићу - каталошки број 557

razlicitost cip 15Након успешно реализованог пројекта „Вртићи без граница - више могућности за учење и развој деце раног узраста“, канцеларија УНИЦЕФ-а у Србији и Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије у сарадњи са Центром за интерактивну педагогију (ЦИП) и другим партнерима, уз подршку Швајцарске агенције за развој и сарадњу реализује пројекат "Вртићи без граница 2 - квалитетно инклузивно предшколско васпитање и образовање у Србији".
У оквиру поменутог Пројекта данас је у Регионалном центру Смедерево одржан први, уживо део семинара  “Живети различитост у вртићу”.
Остатак семинара ће се радити online, па су данас присутни учесници упознати са начином рада на moodle платформи. Комплетан програм стручног усавршавања васпитача на овом семинару намењен је развијању осетљивости за друштвену правду, уважавање различитости и интеркултуралност.
Данашњу обуку водиле су Весна Златаровић, Олга Лакићевић и Ангелина Скареп, психолози и стручњаци за образовање у ЦИП Центру.

Слике

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 42 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији