Регионални центар Смедерево

Serbian English

Методе наставе и учења - каталошки број 411

metode nastave i ucenjaДанас је у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево, реализован семинар "Методе наставе и учења", бр 411 из Каталога акредитованих семинара за 2016/17. годину.
У пријатној атмосфери Регионалног центра, група учесника је имала прилике да понови и систематизује стара знања из области метода, облика и наставних средстава који се користе у настави, да активно учествује у реализацији примера часа осмишљеног за активизацију учесника и да дискутује његову методичко-дидактичку позадину, затим да сазна предлоге за разноврсне, мотивационе  активности које се могу применити на часовима обраде, понављања, утврђивања, систематизације и сл.

Након тога уследило је краће предавање о техникама учења са идејом да се пренесе ученицима или родитељима, а након тога је следила дискусија о педагошкој клими, комуникацијским вештинама и разматрање и анализа различитих педагошких ситуација важних за практичан рад. Група је била веома заинтересована за рад и дискусију иако је била веома разноврсна. Било је учесника из предшколске установе из Жагубице, из Економске школе из Смедерева, Техничке школе из Костолца и основне школе из Крепољина и Радинца.
Утисци учесника семинара исказани на евалуационим листама указују на изузетно задовољство садржајем семинара и предавачима. Задовољству је допринео угодан простор Центра и увек љубазан и позитиван колектив РЦ Смедерево.
Предавачи на семинару су били аутор семинара др Марина Петровић из Београда и Вања Јеремић, педагог из Лознице.

Слике

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 23 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији