Регионални центар Смедерево

Serbian English

Интернет као средство савремене наставе и учења применом блога и Фејсбука у настави - каталошки број 387

DSCF5374Семинар "Интернет као средство савремене наставе и учења применом блога и Фејсбука у настави" (кат. бр. 387) реализован је 13. 01. 2018. у Регионалном центру Смедерево.
Савремена парадигма учења, циљеви са којима се блог прави, креирање чланака и страна, унос категорија, убацивање мултимедијалних садржаја, виџети, отварање налога и уређивање профила, умрежавање учесника на Фејсбуку, отварање групе, безбедности ученика на Интернету: заштита од спама, вируса и превара, заштитаод електронског насиља...су неке од тема семинара које су због своје актуелности изазвале велико интересовање многих просветних радника.

Циљеви семинара су развијање дигиталних компетенција наставника, модернизација наставе у складу са савременим теоријама учења и потребама ученика тј упознавање наставника са применом блога и Фејсбука у настави, формирање мрежа учења наставника и ученика, развијање критичког приступа Интернету.
Присутни учесници семинара су се упознали и са најновијим издањима издавачке куће "Едука" која је заједно са Форумом педагога реализовала овај програм стручног усавршавања.

Слике

 

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 61 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији