Регионални центар Смедерево

Serbian English

Европска недеља / Ноћи истраживача

У Европској недељи истраживача, од 23. до 27. новембра, 2020 године, Научни Клуб Смедерево планирао је низ занимљивих видео радионица, огледа и предавања.

Радионице, огледи, предавања, и остали садржаји који су били предвиђени за реализацију у Регионалном Центру Смедерево, биће представљени видео материјалима, ради поштовања епидемиолошких мера и спречавања ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2.

Све радионице можете да пратите преко нашег YouTube канала:

https://www.youtube.com/channel/UCNx5slE4eIFk63JC1bhK__g/videos

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Интерактивним методама кроз наставу до оцене која мотивише

Још једна група просветних радника прошла је семинар „Интерактивним методама кроз наставу до оцене која мотивише“. Сматрамо за сјајно то што  је велики број учесника, како из нашег региона, тако и из целе Србије прошао „обуку“ на овом семинару, иначе подржаном од стране нашег Центра.
Оцене у прегледаним евалуационим упитницима за учеснике семинара, недвосмислено говоре у прилог чињеници да су аутори и реализаотори семинара, Соња Милетић и Невена Перић, једну такву комплексну област у настави – оцењивање, успели да преобликују, те да кроз креативне наставне активности пруже наставницима прилику да на један нови, свакако бољи начин, доведу децу до жељеног резултата;  пре свега знања а након тога и одличне оцене.

Слике

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 24 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији