Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Угледни час – прилика за све - наш семинар у Шапцу

Снежна олуја, мећава и колапс у саобраћају нису спречили да се у Регионалном центру  у Шапцу у суботу, 8. 12. и недељу, 9. 12. 2012.г., одрже још два семинара Угледни час - прилика за све у реализацији  Биљане Тодоровић и Слађане Доброте, уз увек велику подршку Регионалног центра у Смедереву.
Професори средње уметничке школе и стручне хемијске и текстилне средње школе су имали прилику да се упознају са садржајем, начинима и идејама за израду сценарија за угледни час на коме ће укључити све ученике у складу са њиховим могућностима  и способностима. Учесници су показали заинтересованост да у свом будућем раду користе што већи број иновативних метода , облика и средстава и на тај начин унапреде свој професионални развој и образовни и васпитни развој својих ученика.

Слике

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 9 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији