Регионални центар Смедерево

Serbian English

Европска недеља / Ноћи истраживача

Поштовани,


ПОЗИВАМО ВАС

да учествујете у

ЕВРОПСКОЈ НЕДЕЉИ / НОЋИ ИСТРАЖИВАЧА


која ће се ове године одржати од 23. до 27. новембра, 2020. године у Регионалном центру Смедерево.

 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Угледни час - прилика за све - наш семинар у ЦСУ Крушевац

У суботу, 19.01.2013. године, учесници  семинара  Угледни час –прилика за све, заблистали су у снегом прекривеном царском граду Крушевцу.
Захваљујући  професионалности  и одличној сарадњи,  РЦ-а  Смедерево и  Центра за стручно усавршавање Крушевац,  омогућено је да се просветни радници крушевачких основних и средњих школа упознају и укључе у израду сценарија за угледни  час.  Веома расположени за рад, сарадњу, размену искустава  а изнад свега за дружење , усмеравани реализаторима семинара Биљаном Тодоровић и Слађаном Добротом, учесници семинара су показали изузетну стручност , преданост  и креативност  у раду. Заједничка жеља и намера реализатора и учесника , да се оснаже за рад са ученицама са сметњама у развоју, охрабре у креирању угледних часова  и развије позитиван став и емпатија код деце, је на обострано опште задовољство у потпуности  остварено. Наставници су показали спремност за континуирано унапређивање рада укључивање нових метода  и облика  уз стално уважавање различитих потреба ученика.
Може се закључити да су учесници показали жељу како за професионалним развојем , тако и образовањем и васпитањем свих ученика уз стално јачање самопоуздања.

Слике - ускоро

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 15 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији