Регионални центар Смедерево

Serbian English

Европска недеља / Ноћи истраживача

Поштовани,


ПОЗИВАМО ВАС

да учествујете у

ЕВРОПСКОЈ НЕДЕЉИ / НОЋИ ИСТРАЖИВАЧА


која ће се ове године одржати од 23. до 27. новембра, 2020. године у Регионалном центру Смедерево.

 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Угледни час - прилика за све - наш семинар у Новом Пазару 02. и 03. 02.2013.

Два дана, 2. и 3. фебруара, омогућено је многобројним групама колега основних и  средњих школа Новог Пазара и околине, да буду активни учесници  програма Угледни час-прилика за  све. Могућност да сазнају, подсете се која су права деце, колики је значај лепог понашања  и толеранције код деце и наставника у школама, као и како сами  да креирају угледни час применом иновативних метода, средстава  и облика рада и тиме обогате своју педагошку  праксу уз континуирано хоризонтално стручно усавршавање, пружили су реализатори семинара Биљана Тодоровић и Слађана Доброта. Посебан акценат је стављен на значај уважавања различитих потреба ученика.
Веома лепо расположени за рад и сарадњу, пријем нових информација, колеге су посебну заитересованост показали за област организовања,  одржавања, начин креирања , реализовања и евалуацију  самог угледног часа.
Ништа мања заинтересованост  није била ни за начин преношења свих новостеченох знања колегама колектива који нису били учесници семинара.
Након вишечасовног дружења и рада, на обострано задовољство, дошло се до општег закључка,  да је преношење информација уз примену иноватиних метода и облика рада од општег значаја за стални напредак у раду уз уважавање различитих потреба и могућности свих учесника васпитно-образовног процеса.

Слике

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 14 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији