Регионални центар Смедерево

Serbian English

Европска недеља / Ноћи истраживача

Поштовани,


ПОЗИВАМО ВАС

да учествујете у

ЕВРОПСКОЈ НЕДЕЉИ / НОЋИ ИСТРАЖИВАЧА


која ће се ове године одржати од 23. до 27. новембра, 2020. године у Регионалном центру Смедерево.

 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Семинари намењени професорим у средњим школама

У сарадњи са Универзитетом Сингидунум из Београда, данас су у нашем Центру одржана два семинара првенствено намењена професорима у средњим школама. Теме које су се обрађивале на семинарима "Менаџмент знања и развој личних способности у средњим школама" и "Методе, поступци и технике превазилажења конфликата у процесу образовања" итекако су привукле учеснике, па смо тако имали задовољство да угостимо преко 60 представника средњих школа из Браничевског и Подунавског региона.
Предавачи на данашњим семинарима били су професори на Универзитету Сингидунум, проф. др Милан Миљевић, проф. др Марија Костић, мр Софија Вукићевић и Владимир Џамић, мастер, на семинару "Методе, поступци и технике превазилажења конфликата у процесу образовања", а доц. др Јелена Ђорђевић Бољановић, доц. др Лазар Дражета и проф. др Младен Веиновић на семинару "Менаџмент знања и развој личних способности у средњим школама".

Слике

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 12 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији