Регионални центар Смедерево

Serbian English

Европска недеља / Ноћи истраживача

У Европској недељи истраживача, од 23. до 27. новембра, 2020 године, Научни Клуб Смедерево планирао је низ занимљивих видео радионица, огледа и предавања.

Радионице, огледи, предавања, и остали садржаји који су били предвиђени за реализацију у Регионалном Центру Смедерево, биће представљени видео материјалима, ради поштовања епидемиолошких мера и спречавања ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2.

Све радионице можете да пратите преко нашег YouTube канала:

https://www.youtube.com/channel/UCNx5slE4eIFk63JC1bhK__g/videos

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Угледни час - прилика за све - наш семинар у Кикинди

Да број 13 није баксузан потврђује наш 13. по реду, веома успешно одржан семинар у Центру за стручно усавршавање у Кикинди. Кроз заједнички рад реализоване су све теме а на опште задовољство учесника семинара, које су сачињавали професори и наставници разредне и предметне наставе као и професори стручних предмета у средњим и специјалним школама у Кикинди, предвођени реализаторима програма Биљаном Тодоровић и Слађаном Добротом. На адекватан начин, саопштене су и прослеђене најбитније иформације и размењена искуства у циљу побољшања наставе и педагошке праксе. Кроз израду сценарија за угледни час, наставници су показали креативност и професионалност а веома велики значај и  посебно место у процесу образовања и васпитања, дато је свим ученицима, како надаренима тако и онима који имају некав облик сметње у развоју, све у циљу да свака школа буде сигурно и лепо место где ће се сви укључити у рад у складу са својим могућностима и способностима. Једно велико искуство за нас предаваче се наставља захваљујући одличној сарадњи РЦ Смедерево и ЦСУ Кикинда...

Слике

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 3 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији