Регионални центар Смедерево

Serbian English

Европска недеља / Ноћи истраживача

Поштовани,


ПОЗИВАМО ВАС

да учествујете у

ЕВРОПСКОЈ НЕДЕЉИ / НОЋИ ИСТРАЖИВАЧА


која ће се ове године одржати од 23. до 27. новембра, 2020. године у Регионалном центру Смедерево.

 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Примена блога у настави коришћењем популарног Web алата Wordpress - наш семинар у ЦСУ Шабац

Joш једном се показало да је практична примена семинара „пун погодак“. Примена блога у настави коришћењем популарног Web алата Wordpress свакако је један од семинара где се научено, већ од сутра може применити у изради наставничког сајта модерног дизајна и неограничене функционалности, а у циљу побољшања двосмерне комуникације наставник – ученик. Стечено знање се може применити у оквиру низа различитих предмета, не ограничавајући се само на информатику. Овога пута, семинар је одржан 16. и 17. марта у Шапцу, а полазници су били професори Шабачке гимназије. У опуштеној али радној атмосфери, основни циљ аутора и реализатора семинара, Слађане и Николе Радивојевић, био је да оспособи професоре за креирање сајта у Web блог алату Wordpress и да повежу садржај предмета са популарним друштвеним мрежама. Опширније о темама које су обрађиване на семинару можете видети ОВДЕ.

Блог аутора за најновијим информацијама о припремама и реализацији семинара налази се на адреси: www.nikola.in.rs, док слике и коментаре полазника семинара у Шапцу, можете погледати ОВДЕ.

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 17 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији