Регионални центар Смедерево

Serbian English

Јавни позив 2017. CPN logo naucni klub logo

Пријава за финансијску подршку пројектима промоције и популаризације науке у 2017. години ЈЕ ЗАВРШЕНА. Одлука о пројектима који ће добити финансијску подршку по овом јавном позиву биће објављена 16.05.2017. године на интернет страници Центра за промоцију науке www.cpn.rs.

Захваљујемо се свим ауторима и њиховим пројектним тимовима који су одабрали Научни клуб Смедерево као подршку и партнера за реализацију својих пројеката. Верујемо да ће по одабиру, сјајне идеје наићи на позитивну реакцију код учесника.

Опширније...

Добродошли у Научни клуб Смедерево

Научни клуб Смедерево је простор у коме сви заинтересовани за науку и технологију имају прилику да се упознају, размењују искуства, дискутују о научним темама и тако проширују знања и видике. Научни клуб је место одржавања најразличитијих научнопопуларних догађаја: дебата, изложби, конференција, предавања, презентација, пројекција, радионица, семинара, састанака, као и неформалних окупљања на којима се разговара о темама из области науке и технологије. Поред тога, Научни клуб поседује место за одмор и библиотеку издања Центра за промоцију науке. Концепт оваквог простора је развијен у Центру за промоцију науке, а први Научни клуб је радио у Београду, у Кнез Михаиловој улици број 5 од 2013. до 2015. године. У циљу децентрализације научнопопуларних активности, широм Србије отворено је 13 научних клубова.

Центар за промоцију науке je у сарадњи са регионалним центрима и центрима за стручно усавршавање 2016. године отвoрио Мрежу од 13 научних клубова широм Србије. Поред Смедерева, научни клубови постоје и у просторијама осталих регионалних центара за стручно усавршавање у Лесковцу, Чачку, Нишу, Ужицу, Књажевцу, Крагујевцу, Крушевцу, Кикинди, Новом Пазару, Кањижи и Шапцу. Централни Научни клуб налази се у Београду. Сваки од ових научних клубова је истоветан по дизајну и начину рада. Међутим, сваки научни клуб је замишљен као аутономан простор који сам уређује свој садржај – радионице, предавања, изложбе, разговоре и пројекције у складу са локалним потребама и интересовањем...
 
naucni klub smederevo 01
 
naucni klub smederevo 02
 
naucni klub smederevo 03
 
naucni klub smederevo 04
 
naucni klub smederevo 05
 
naucni klub smederevo 06
 
naucni klub smederevo 07
 
naucni klub smederevo 08
 
naucni klub smederevo 09
 
naucni klub smederevo 10
 

Напишите ваш коментар

0

Остали Регионални центри у Србији