Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Обука "Основе мониторинга и евалуације у пројектном циклусу"

mie nslЦентар за интерактивну педагогију (ЦИП) и Образовно-културна заједница Рома ,,Романипен", уз подршку Фондације за отворено друштво Србија и ,,Open Society Foundations London", организовали су у РЦ Смедерево једнодневни тренинг ,,Основе мониторинга и евалуације у пројектном циклусу" као део програма у оквиру пројекта „Иницијатива за подршку развоју и учењу ромске деце раног узраста у Србији". Овај програм се иначе реализује у 15 градова у сарадњи са 15 ромских невладиних организација и 16 предшколских установа.

Обуци у Смедереву присуствовало је 20 учесника из 14 партнерских организација. Полазници су имали прилику да са консултанткињом Татјаном Обрадовић Тошић, која је водила тренинг, прођу кроз основне сврхе и опсег, као и кроз разлике мониторинга и евалуације. Пројектни процес, као и место и важност мониторинга и евалуације током њега, обухватили су значајан део обуке. Тренинг је био веома динамичан и интерактиван, те су сходно томе кроз активно учешће и практичан рад учесници имали прилику да усаврше технике извештавања као један од важних сегмената пројектног процеса и примене поменуте вештине у пракси.

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 160 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији