Регионални центар Смедерево

Serbian English

Европска недеља / Ноћи истраживача

У Европској недељи истраживача, од 23. до 27. новембра, 2020 године, Научни Клуб Смедерево планирао је низ занимљивих видео радионица, огледа и предавања.

Радионице, огледи, предавања, и остали садржаји који су били предвиђени за реализацију у Регионалном Центру Смедерево, биће представљени видео материјалима, ради поштовања епидемиолошких мера и спречавања ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2.

Све радионице можете да пратите преко нашег YouTube канала:

https://www.youtube.com/channel/UCNx5slE4eIFk63JC1bhK__g/videos

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Почела адаптација трећег спрата Монопола

У четвртак, 4. октобра, почела је адаптација трећег спрата Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању.
План је да се трећи спрат зграде “Монопола”, у којој се налази Регионални центар, адаптира и опреми, како би се створили целодневни услови смештаја и исхране полазника семинара на простору од 600 метара квадратних.
„Тиме ће бити употпуњена понуда Регионалног центра, за смештај 32 учесника. На овај начин ћемо постати један од ретких центара у Србији, који ће корисницима понудити и смештајне капацитете”, рекао је директор Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању, Боривоје Јаношевић.
Једини Регионални центар са смештајним капацитетима у Србији, тренутно се налази у Нишу.

У Смедереву је крајем марта потписан уговор о донацији Агенције за развој и сарадњу Швајцарске, намењеној адаптацији трећег спрата “Монопола” за потребе смештајних капацитета Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању.
Швајцарска агенција за развој и сарадњу се сагласила да обезбеди средства за реконструкцију и опремање будућих смештајних капацитета Центра, у износу од 140.000 евра.
Град је дужан да обезбеди преостала средства, у износу од пет милиона динара.
Представници Агенције за развој и сарадњу Амбасаде Швајцарске, у децембру прошле године изразили су спремност да помогну нови пројекат просторног и функционалног унапређења Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању.

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">      

 

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 9 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији