Регионални центар Смедерево

Serbian English

Европска недеља / Ноћи истраживача

У Европској недељи истраживача, од 23. до 27. новембра, 2020 године, Научни Клуб Смедерево планирао је низ занимљивих видео радионица, огледа и предавања.

Радионице, огледи, предавања, и остали садржаји који су били предвиђени за реализацију у Регионалном Центру Смедерево, биће представљени видео материјалима, ради поштовања епидемиолошких мера и спречавања ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2.

Све радионице можете да пратите преко нашег YouTube канала:

https://www.youtube.com/channel/UCNx5slE4eIFk63JC1bhK__g/videos

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Стандард серије ISO16949:2009 – захтеви сертификације са становишта испоручиоца у аутомобилској индустрији – II део

У протекла два дана у нашем Центру је одржан други део обуке посвећене аутомобилској индустрији на тему: Стандард серије ISO16949:2009 – захтеви сертификације са становишта испоручиоца у аутомобилској индустрији.
Обука је организована у оквиру пројекта финансираном од стране ЕУ кроз програм RSEDP2, а у сарадњи са SGS Београд.
Након успешног првог дела обуке, такође одржаном у Регионалном центру, када су обрађене теме ISO/TS 16949:2009, PPAP и APQP, теме покривене другим делом обуке биле су SPC, FMEA, 8D и MSA.Циљ обуке био је да омогући полазницима да процене своје могућности и дефинишу потребне кораке како би се квалификовали за испоручиоце у аутомобилској индустрији и да омогући полазницима који желе да њихови производни процеси буду на нивоу испоручиоца аутомобилске индустрије да сагледају своје могућности и потребе.
Предавач на другом делу обуке био је директор едукационо-пројектног Центра SGS-a и експерт из области аутомобилске индустрије, Дејан Чуровић, док су учесници на тродневном предавању били представници фирми из Крагујеваца, Пожеге, Београда и Инђије. Обуци је присуствовао и директор AC Serbia (Аутомобилски кластер Србије), господин Игор Вијатов.

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 18 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији