Регионални центар Смедерево

Serbian English

Европска недеља / Ноћи истраживача

У Европској недељи истраживача, од 23. до 27. новембра, 2020 године, Научни Клуб Смедерево планирао је низ занимљивих видео радионица, огледа и предавања.

Радионице, огледи, предавања, и остали садржаји који су били предвиђени за реализацију у Регионалном Центру Смедерево, биће представљени видео материјалима, ради поштовања епидемиолошких мера и спречавања ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2.

Све радионице можете да пратите преко нашег YouTube канала:

https://www.youtube.com/channel/UCNx5slE4eIFk63JC1bhK__g/videos

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

"Буди навијач а не хулиган"

У оквиру акционог плана "Буди навијач а не хулиган" данас су у просторијама нашег Центра одржане радионице на којима је учествовало око 60 ученика другог разреда из четири средње школе у Смедереву, представници Полицијске управе у Смедереву, Марко Ристић, официр за праћење и спречавање насиља на спортским приредбама и Горан Божанић официр за организацију, превенцију и рад полиције у заједници, као и координатор Канцеларије за младе у Смедереву, Марина Јанковић
Циљеви овог пројекта јесу промовисање и едукација здравог стила живота, организовање креативних радионица и медијска промоција, како би се хулиганизам прихватио као друштвено непожељна појава.

Слике

Реализација пројекта је планирана за период: 1.9. - 31.10.2012.године, а неопходна метеријална средства би обезбедио ОЕБС. Реализацијом пројекта ће се подићи ниво знања и свести код свих ученика другог разреда све четири средње школе у Смедереву. Сви едуковани ученици ће добити едукативне брошуре, а штампаће се и други промотивни и едукативни материјали. У циљу сензибилизације на проблем буди навијач а не хулиган у локалној средини и наставног особља у школама одржаће се трибине са учешћем стручњака. У циљу информисања младих организоваће се уличне акције где ће волонтери Канцеларије за младе из Смедерева, у поподневним и вечерњим часовима у организованој акцији делити едукативни материјал - брошуре у свим кафићима, дискотекама и местима где се окупљају млади. Волонтери ће имати промотивне мајице и качкете а медијска кампања ће се реализовати током трајања пројекта са циљем информисања и подизања свести младих и целокупне јавности на проблем Буди навијач, а не хулиган“.

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 16 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији