Регионални центар Смедерево

Serbian English

Европска недеља / Ноћи истраживача

У Европској недељи истраживача, од 23. до 27. новембра, 2020 године, Научни Клуб Смедерево планирао је низ занимљивих видео радионица, огледа и предавања.

Радионице, огледи, предавања, и остали садржаји који су били предвиђени за реализацију у Регионалном Центру Смедерево, биће представљени видео материјалима, ради поштовања епидемиолошких мера и спречавања ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2.

Све радионице можете да пратите преко нашег YouTube канала:

https://www.youtube.com/channel/UCNx5slE4eIFk63JC1bhK__g/videos

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

РЦ Кањижа - Радионица за стручне сараднике РЦ и ЦСУ Србије

Од 10. до 12. октобра, Регионални центар за професионални развој запослених у образовању у Кањижи био је домаћин редовних састанака и едукација стручних сарадника са консултантима у оквиру PDP Пројекта а одржана је и радионица за стручне сараднике Мреже РЦ и ЦСУ Србије, поред којих су учествовали и представници ЗУОВ-а: Оливера Тодоровић, Мирјана Тркуља и Бранка Шегрт као и консултанти Raisa Venalainen и Hugo Sager.
Теме ове радионице биле су Евалуација реализованих радионица у Центрима за подршку имплементацији инклузивног образовања и презентација реализованих активности у области стручног усавршавања.
Регионални центар Смедерево представљале су Наташа Максовић, Сања Недељковић и Соња Милетић.
У наредном периоду у плану су активности на формирању Радне групе сарадника Мреже РЦ и ЦСУ Србије, са конкретним задацима а наредни састанак планиран је за новембар у ЦСУ Крагујевац.

Слике

Извор: http://www.csu.rs/

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 21 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији