Регионални центар Смедерево

Serbian English

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
О РЕАЛИЗАЦИЈИ СЕМИНАРА/ВЕБИНАРА: НОВИ ЗАКОН О ЈАВНИМ НАБАВКАМА


Детаљније

Европска недеља / Ноћи истраживача

Поштовани,


ПОЗИВАМО ВАС

да учествујете у

ЕВРОПСКОЈ НЕДЕЉИ / НОЋИ ИСТРАЖИВАЧА


која ће се ове године одржати од 23. до 27. новембра, 2020. године у Регионалном центру Смедерево.

 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Радионица у оквиру PDP пројекта 11.- 13.12.2012.

Неочекивано обилне снежне падавине у Србији, самим тим и у нашем граду, протеклих и ових дана нису спречиле да Смедерево још једном буде центар догађања у области унапређивања образовања у Србији.
Регионални центар за професионални развој запослених у образовању у Смедереву је од 11. до 13.12.2012. био домаћин тродневног скупа представника свих десет регионалних центара у Србији, представника SDC, Лидије Вујчић, Министарства просвете, Невене Вранеш и Маријане Тодоровић. Завод за унапређивање образовања и васпитања представљале су Оливера Тодоровић и Бранка Шегрт. Радом скупа руководила је Raisa Venelainen, стручни консултант SDC, иначе водећи светски стручњак у области образовања.

Други рођендан...

На крају другог дана рада скупа у РЦ Смедерево, искористили смо прилику и "у кругу породице" скромно обележили две године званичног рада Центра. Вредне руке наших сарадница направиле су ову предивну торту коју смо поделили са нашим "укућанима"-колегама из осталих регионалних центара, представницима Министарства просвете и свакако, нашом драгом сарадницом и консултантом, Raisom Venelainen.

Првог дана рада одржан је састанак Мреже центара. Том приликом размотрен је План активности Мреже за 2013.год, сачињен финансијски план Мреже, усвојен Предлог Статута Мреже и изабран Управни одбор Мреже. За председника УО изабран је Добривој Мартоноши, директор Центра у Кикинди.

Другог дана дискутовало се о даљим правцима развоја професионалног развоја. Лидиа Вујчић, шеф Канцеларије SDC представила је кораке који нас очекују у 2013.год, која је завршна година оваквог облика ангажовања SDC у систему унапређивања професионалног развоја.Невена Вранеш, представник Министарства просвете изложила је стратегију развоја система професионалног развоја...

Трећег дана рада, скуп је радио на планирању активности у 2013.години и утврђивању буџета за наредну годину. Рад је завршен у касним поподневним часовима.

Слике

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 15 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији