Регионални центар Смедерево

Serbian English

Европска недеља / Ноћи истраживача

У Европској недељи истраживача, од 23. до 27. новембра, 2020 године, Научни Клуб Смедерево планирао је низ занимљивих видео радионица, огледа и предавања.

Радионице, огледи, предавања, и остали садржаји који су били предвиђени за реализацију у Регионалном Центру Смедерево, биће представљени видео материјалима, ради поштовања епидемиолошких мера и спречавања ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2.

Све радионице можете да пратите преко нашег YouTube канала:

https://www.youtube.com/channel/UCNx5slE4eIFk63JC1bhK__g/videos

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Састанак Управног и Надзорног одбора

На данашњој заједничкој седници конституисани су Управни одбор Регионалног центра и Надзорни одбор Регионалног центра. Чланови Управног и Надзорног одбора су изабрани на недавно одржаној седници Скупштине Града. Чланови Управног одбора су: Мирко Прибић, председник, Анђелка Филић, заменик председника, као и Марија Јанески, Владан Огњановић, Душанка Стојковић, Мира Турчиновић и Наташа Максовић, чланови. За председника Надзорног одбора изабрана је Светлана Михајловић а за чланове Драгана Ђекић, Ана Милосављевић, Јелена Антонијевић и Наташа Момчиловић.
Осим упознавања са радом, оснивањем и резултатима рада, о чему је више речи кроз пригодну видео презентацију изнео директор Центра, мр Боривоје Јаношевић, усвојен је и План рада за 2013., предлог финансијског плана као и измене у Статуту Центра.
По завршетку радног дела састанка , новоизабрани чланови Управног и Надзорног одбора су се у неформалном разговору ближе упознали са условима и програмима активности Центра.

Слике

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 10 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији