Регионални центар Смедерево

Serbian English

Европска недеља / Ноћи истраживача

Поштовани,


ПОЗИВАМО ВАС

да учествујете у

ЕВРОПСКОЈ НЕДЕЉИ / НОЋИ ИСТРАЖИВАЧА


која ће се ове године одржати од 23. до 27. новембра, 2020. године у Регионалном центру Смедерево.

 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Промоција конкурса "Креативна школа"

"Креативна школа" је данас била "гост" нашег Центра, па смо из тог разлога имали задовољство да угостимо наставнике, професоре и стручне сараднике који у свом раду примењују новине и имају жељу да их поделе са колегама.
Завода за унапређивање образовања и васпитања је и ове године организовао више него занимљиву али пре свега корисну презентацију, где се у првом делу говорило о конкурсу "Креативна школа". Да подсетимо, Завод за унапређивање образовања и васпитања у сарадњи са Мајкрософтом по девети пут организује овај конкурс у оквиру кога запослени у образовању имају прилику да афирмишу свој педагошки рад као и да размењују примере добре праксе коришћењем Базе знања.

Слике

„Креативна школа“ је део Мicrosoft програма „Партнер у учењу“ који се остварује у 115 земаља света. Конкурс „Креативна школа 2012/2013.“ намењен је наставницима и стручним сарадницима у основним и средњим школама у Републици Србији, чији радови представљају примере добре праксе наставе и остваривања образовно-васпитних циљева применом информационих технологија.

Ако сте наставник разредне, предметне наставе или стручни сарадник у основној или средњој школи, примењујете новине у настави и желите да их поделите са колегама, позивамо Вас да пријавите свој рад на Конкурс и тиме допринесете размени примера добре праксе.

Конкурсом су предвиђене четири категорије радова:

  • Прва категоријарадови за основну школу од I до IV разреда;
  • Друга категоријарадови за основну школу од V до VIII разреда;
  • Трећа категоријарадови за гимназију;
  • Четврта категоријарадови за средње стручне и уметничке школе.

Право учешћа на Конкурс имају тимови састављени од три члана запослена у основној или средњој школи. Услов је да најмање два члана тима остварују образовно-васпитни рад у Конкурсом предвиђеној категорији такмичења. Један члан тима може да буде ангажован у више тимова, а сваки тим може да конкурише само са једним радом.

Потребно је да се сви заинтересовани тимови пријаве на Конкурс регистровањем на сајт Завода за унапређивање образовања и васпитања www.zuov.gov.rs или на сајт пројекта „Креативна школа“, адреса www.kreativnaskola.rs.

Пријављивање тимова и достављање радова за све четири категорије траје од 1. новембра 2012. године до 15. фебруара 2013. године.

Опширније

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 17 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији