Регионални центар Смедерево

Serbian English

Европска недеља / Ноћи истраживача

У Европској недељи истраживача, од 23. до 27. новембра, 2020 године, Научни Клуб Смедерево планирао је низ занимљивих видео радионица, огледа и предавања.

Радионице, огледи, предавања, и остали садржаји који су били предвиђени за реализацију у Регионалном Центру Смедерево, биће представљени видео материјалима, ради поштовања епидемиолошких мера и спречавања ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2.

Све радионице можете да пратите преко нашег YouTube канала:

https://www.youtube.com/channel/UCNx5slE4eIFk63JC1bhK__g/videos

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Посета Регионалном центру

Данас су у посети Регионалном центру биле чланице Делегације Европске уније за евалуацију програма намењених маргинализованим групама. Делегацију предводи госпођа Camelia Gheorghe из Румуније, Team Leader / Social inclusion Evaluation of Sector of Human Resources Development и госпођа Соња Гошевска Ивановић из Македоније.
Гошће су пре посете Регионалном центру, посетиле и дечји камп у Малој Крсни.
У разговору са директором Регионалног центра, Мр Боривојем Јаношевићем, исказан је висок ниво интересовања за рад и резултате рада центара за професионални развој. Такође су упознате са процедуром оснивања регионалних центара, учешћа општина у оснивању и раду, циљним групама -корисницима центара и мноштвом других питања.

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 12 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији