Регионални центар Смедерево

Serbian English

Семинари у наредном периоду

У оквиру Јануарских дана просветних радника, Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево организује седам семинара.
За просветне раднике школа (и запослене у предшколској установи) општине Смедерево, семинари су бесплатни, док је за све остале учеснике цена котизације 2.500 динара по семинару.
__________________________________________________________
 
„Школа отворена родитељима“ - ПОПУЊЕН БРОЈ УЧЕСНИКА
субота, 13. јануар 2018.
 
субота, 13. јануар 2018.
 
недеља, 28. јануар 2018.
 
четвртак, 01. фебруар 2018.
 
субота, 03. фебруар 2018.
 
субота, 24. фебруар 2018.
 
субота 24. и недеља 25. фебруар 2018. (дводневни семинар)
 
prijava

Састанак Мреже у Врњачкој Бањи

sastanak mreze vb 2017Врњачка Бања је у протекла два дана била домаћин директорима Регионалних центара и Центара за стручно усавршавање, који су одржали састанке у вези са предстојећим активностима Мреже РЦ и ЦСУ Србије.
Првог дана дводневног скупа, директори су се састали са представницима Центра за промоцију науке, упознавши се том приликом са новим члановима ЦПН тима, а пре свих са новим директором, др Јованом Трифуновићем, затим Аном Клобучар, др Дубравком Вејновић и Слободаном Јевтићем.
Такође, на састанку су представљени резултати Јавног позива Центра за промоцију науке, а дискутовало се и о активностима везаним за паркове науке, као и о предлозима будућих заједничких акција; Дан науке, Сајам књига и пројекти међународне сарадње.
Другoг дaнa састанка, рaзгoвaрaлo се o припрeми и oргaнизaциjи Кoнфeрeнциje Мреже нa тeму oдгoвoрнoсти дирeктoрa и сaрaдникa у рукoвoђeњу шкoлoм. Кoнфeрeнциja је планирана за средину октобра, а одржаће се у Врњaчкoj Бaњи. Сaстaнку су присуствoвaли и Бoгoљуб Лaзaрeвић, пoмoћник министрa прoсвeтe и др Jовaн Tрифунoвић, в.д. директора ЦПН, док је представник РЦ Смедерево био мр Боривоје Јаношевић, директор Центра.
Наредни састанак представника Мреже РЦ и ЦСУ са представницима Министарства просвете заказан је за 20. јул у Регионалном центру у Смедереву. На овом састанку ће такође учествовати и представници ЦПН.

Слике

Напишите ваш коментар

0

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 69 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији