Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Srecna Nova godina

Састанак Мреже у Врњачкој Бањи

sastanak mreze vb 2017Врњачка Бања је у протекла два дана била домаћин директорима Регионалних центара и Центара за стручно усавршавање, који су одржали састанке у вези са предстојећим активностима Мреже РЦ и ЦСУ Србије.
Првог дана дводневног скупа, директори су се састали са представницима Центра за промоцију науке, упознавши се том приликом са новим члановима ЦПН тима, а пре свих са новим директором, др Јованом Трифуновићем, затим Аном Клобучар, др Дубравком Вејновић и Слободаном Јевтићем.
Такође, на састанку су представљени резултати Јавног позива Центра за промоцију науке, а дискутовало се и о активностима везаним за паркове науке, као и о предлозима будућих заједничких акција; Дан науке, Сајам књига и пројекти међународне сарадње.
Другoг дaнa састанка, рaзгoвaрaлo се o припрeми и oргaнизaциjи Кoнфeрeнциje Мреже нa тeму oдгoвoрнoсти дирeктoрa и сaрaдникa у рукoвoђeњу шкoлoм. Кoнфeрeнциja је планирана за средину октобра, а одржаће се у Врњaчкoj Бaњи. Сaстaнку су присуствoвaли и Бoгoљуб Лaзaрeвић, пoмoћник министрa прoсвeтe и др Jовaн Tрифунoвић, в.д. директора ЦПН, док је представник РЦ Смедерево био мр Боривоје Јаношевић, директор Центра.
Наредни састанак представника Мреже РЦ и ЦСУ са представницима Министарства просвете заказан је за 20. јул у Регионалном центру у Смедереву. На овом састанку ће такође учествовати и представници ЦПН.

Слике

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 134 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији