Регионални центар Смедерево

Serbian English

Радионица за израду Нацрта Локалног акционог плана у области инвалидности

lapУ Регионалном центру за стручно усавршавање у Смедереву данас jе одржана радионица за израду Нацрта Локалног акционог плана у области инвалидности за период 2018-2020. године.
Радионицу су организовали Град Смедерево и Национална организациjа особа са инвалидитетом Србиjе уз подршку Министарства за рад запошљавање борачка и социjална питања.
Водитељ радионице jе био експерт у области социjалне политике Владан Jовановић из Београда, а учесници су били представници скоро свих организациjа особа са инвалидитетом из Смедерева.
Током радионице jе издвоjено пет приоритетних области коjе би требало да садржи Локални акциони план у области инвалидности и то: рад организациjа особа са инвалидитетом, социjална заштита, приступачност, здравствена заштита и рехабилитациjа и образовање и запошљавање.
Утврђене су мере и активности, као и рокови за њихову реализациjу.
Планирано jе и закључено да би коначни текст Нацрта Локалног акционог плана у области инвалидности требало да буде завршен до краjа септембра месеца текуће године, а следећи корак jе да оваj за особе са инвалидитетом важан документ усвоjи Скупштина Града Смедерева.

Слике

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 27 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији