Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Радионица за израду Нацрта Локалног акционог плана у области инвалидности

lapУ Регионалном центру за стручно усавршавање у Смедереву данас jе одржана радионица за израду Нацрта Локалног акционог плана у области инвалидности за период 2018-2020. године.
Радионицу су организовали Град Смедерево и Национална организациjа особа са инвалидитетом Србиjе уз подршку Министарства за рад запошљавање борачка и социjална питања.
Водитељ радионице jе био експерт у области социjалне политике Владан Jовановић из Београда, а учесници су били представници скоро свих организациjа особа са инвалидитетом из Смедерева.
Током радионице jе издвоjено пет приоритетних области коjе би требало да садржи Локални акциони план у области инвалидности и то: рад организациjа особа са инвалидитетом, социjална заштита, приступачност, здравствена заштита и рехабилитациjа и образовање и запошљавање.
Утврђене су мере и активности, као и рокови за њихову реализациjу.
Планирано jе и закључено да би коначни текст Нацрта Локалног акционог плана у области инвалидности требало да буде завршен до краjа септембра месеца текуће године, а следећи корак jе да оваj за особе са инвалидитетом важан документ усвоjи Скупштина Града Смедерева.

Слике

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 87 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији