Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

МЕФ Лига знања

mefКао и сваке школске године, средњошколци ће се сјајно дружити и учити на МЕФ радионицама. Ове године на још занимљивији начин кроз МЕФ ЛИГУ ЗНАЊА.
Шта је МЕФ Лига знања?
Циклус такмичења од 5 кругова у различитим областима како би сви имали једнаке шансе да се искажу у ономе у чему су најбољи, без обзира на то да ли иду у стручну школу или у гимназију. Добијају прилику да се опробају у маркетиншким предлозима, реторичким вежбама, друштвеним играма, предузетништву да би све научено исказали у финалном кругу - БИЗНИС ПЛАН!

Како заправо изгледа такмичење?
Тимови имају од 3 до 5 чланова. Такмичење се одвија тако што се током свих пет кругова збрајају бодови.
1. круг - СТУДИЈА СЛУЧАЈА
2. круг - ДЕБАТА
3. круг - ДРУШТВЕНЕ ИГРЕ
4. круг - ПРЕДУЗЕТНИШТВО
5. круг - БИЗНИС-ПЛАН
Сви учесници МЕФ Лиге знања добијају сертификат.
Тимове који буду имали највише скупљених бодова очекују вредне награде:
1. место - стипендије за све чланове тима- БЕСПЛАТНА 1. година студија и 25% попуста за наредне године студија на Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије.
2. место - умањене школарине за све чланове тима у износу од 500 евра за све године студија на Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије.
3. место - умањене школарине за све чланове тима у износу од 300 евра за све године студија на Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије.
03. 11. 2017. у Регионалном центру Смедерево одржана је радионица "МЕФ Лига знања" где су средњошколци Смедерева показали завидан ниво интересовања и кративности у изношењу својих бизнис идеја у сјаној атмосфери. Конкуренција је била велика али су ипак проглашене најбоље бизнис идеје и победници су добили пригодне награде а и сви учесници сертификате!

Слике

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

 

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е:

Регионални центар Смедерево је и на Порталу јавних набавки portal.ujn.gov.rs објавио 2 позива за јавну набавку мале вредности: 

1. Услуге кетеринга за потребе Регионалног центра Смедерево у сврху организације активности

2. Набавка добара за одржавање семинара у Регионалном центру Смедерево

Позив је објављен 19. 03. 2019. год., рок за пријаву је 26. 03. 2019. год

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 170 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији