Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

МЕФ Лига знања

mefКао и сваке школске године, средњошколци ће се сјајно дружити и учити на МЕФ радионицама. Ове године на још занимљивији начин кроз МЕФ ЛИГУ ЗНАЊА.
Шта је МЕФ Лига знања?
Циклус такмичења од 5 кругова у различитим областима како би сви имали једнаке шансе да се искажу у ономе у чему су најбољи, без обзира на то да ли иду у стручну школу или у гимназију. Добијају прилику да се опробају у маркетиншким предлозима, реторичким вежбама, друштвеним играма, предузетништву да би све научено исказали у финалном кругу - БИЗНИС ПЛАН!

Како заправо изгледа такмичење?
Тимови имају од 3 до 5 чланова. Такмичење се одвија тако што се током свих пет кругова збрајају бодови.
1. круг - СТУДИЈА СЛУЧАЈА
2. круг - ДЕБАТА
3. круг - ДРУШТВЕНЕ ИГРЕ
4. круг - ПРЕДУЗЕТНИШТВО
5. круг - БИЗНИС-ПЛАН
Сви учесници МЕФ Лиге знања добијају сертификат.
Тимове који буду имали највише скупљених бодова очекују вредне награде:
1. место - стипендије за све чланове тима- БЕСПЛАТНА 1. година студија и 25% попуста за наредне године студија на Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије.
2. место - умањене школарине за све чланове тима у износу од 500 евра за све године студија на Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије.
3. место - умањене школарине за све чланове тима у износу од 300 евра за све године студија на Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије.
03. 11. 2017. у Регионалном центру Смедерево одржана је радионица "МЕФ Лига знања" где су средњошколци Смедерева показали завидан ниво интересовања и кративности у изношењу својих бизнис идеја у сјаној атмосфери. Конкуренција је била велика али су ипак проглашене најбоље бизнис идеје и победници су добили пригодне награде а и сви учесници сертификате!

Слике

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 97 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији