Регионални центар Смедерево

Serbian English

Meђугeнeрaциjскa сoлидaрнoст и сузбиjaњe нaсиљa нaд стaримa

IMG 7ce149f9b6782faf831efb099b1ac4f7 VУ Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању одржана је трибина поводом обележавања објављивања стотог броја Електронског билтена Црвеног крста Смедерево. Прво издање настало је у августу 2009. године, и од тада, једном месечно, у континуитету, овај билтен електронским путем стиже на адресе пријатеља, сарадника организације и донатора.
Присутне су поздравили председница локалне организације Живослава Лазић и члан Градског већа за социјална питања Драган Станић. Обоје су истакли значај који ово електронско издање има за промоцију активности Црвеног крста Смедерева, рад овдашњих волонтера и хуманост наших грађана.

-Билтен садржи информације о активностима Црвеног крста Србије и Смедерева, а у њему се преносе и информације о активностима ове хуманитарне организације које су у претходном периоду објављене у различитим медијима. Доста се читају и рубрике „Хуманост на делу“, „Актуелне теме“, „Корисни пројекти“, „Здравље“ и „Занимљивости“. Овом приликом желим да се захвалим свима који су на било који начин допринели да билтен буде богатији и садржајнији – рекао је обраћајући се присутнима мр Слободан Станковић, председник Комисије за информисање и маркетинг УО Црвеног крста Смедерево.
О значају информисања за хуманитарне организације са посебним освртом на коришћење друштвених мрежа говорила је др Весна Опавски са Универзитета Доња Горица у Подгорици, а на трибини је било речи и о међугенерацијској солидарности и сузбијању насиља над старима.
О значају волонтерског рада за младе говорила је Маја Ђорђевић, ученица четврте године редње стручне школе „Деспот Ђурађ“, која је члан теренске јединице Црвеног крста Смедерево.

Слике

 

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 70 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији