Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Правно-економски положај јавних предузећа, отворена питања, ограничења и проблеми

privredna komoraПривредна комора Србије, Регионална привредна комора Подунавског и Браничевског управног округа, Канцеларија у Смедереву, организoвала је ОКРУГЛИ СТО на тему: ПРАВНО-ЕКОНОМСКИ ПОЛОЖАЈ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА, ОТВОРЕНА ПИТАЊА, ОГРАНИЧЕЊА И ПРОБЛЕМИ У ПОСЛОВАЊУ. Суорганизатор је било Предузеће за пословне услуге, финансијски маркетинг и консалтинг ФИМАКС из Смедеревске Паланке. Округли сто је одржан у Смедереву, у Регионалном центру за професионални  развој запослених у образовању, 22.12.2017. године.
 
ОКРУГЛИ СТО је био намењен Јавним предузећима, чији је оснивач локална самоуправа, односно директорима, правницима и финансијским руководиоцима тих предузећа, као и руководиоцима локалних самоуправа, задуженим за рад Јавних предузећа.
Излагачи су били Магистар Драган Илић, дипл.правник, Радиша Ракић, дипл.економиста и Драган Станковић, дипл.маш.инж. из Фимакса.
Презентација новог Закона о Јавним предузећима, третман основних средстава, правно-економски однос са оснивачем, законске могућности и ограничења у пословању и многи други аспекти рада и пословања су били исцрпно објашњени и анализирани.
По излагању, уследила је врло жива дискусија, где су учесници постављали питања, чијим одговорима су били врло задовољни, а и неке дилеме у раду су разрешили.
Округлом столу су присуствовали представници Јавних предузећа из Смедерева, Смедеревске Паланке и Велике Плане.

Слике

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

 

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е:

Регионални центар Смедерево је и на Порталу јавних набавки portal.ujn.gov.rs објавио 2 позива за јавну набавку мале вредности: 

1. Услуге кетеринга за потребе Регионалног центра Смедерево у сврху организације активности

2. Набавка добара за одржавање семинара у Регионалном центру Смедерево

Позив је објављен 19. 03. 2019. год., рок за пријаву је 26. 03. 2019. год

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 52 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији