Регионални центар Смедерево

Serbian English

Семинари у наредном периоду

У оквиру Јануарских дана просветних радника, Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево организује седам семинара.
За просветне раднике школа (и запослене у предшколској установи) општине Смедерево, семинари су бесплатни, док је за све остале учеснике цена котизације 2.500 динара по семинару.
__________________________________________________________
 
„Школа отворена родитељима“ - ПОПУЊЕН БРОЈ УЧЕСНИКА
субота, 13. јануар 2018.
 
субота, 13. јануар 2018.
 
недеља, 28. јануар 2018.
 
четвртак, 01. фебруар 2018.
 
субота, 03. фебруар 2018.
 
субота, 24. фебруар 2018.
 
субота 24. и недеља 25. фебруар 2018. (дводневни семинар)
 
prijava

Правно-економски положај јавних предузећа, отворена питања, ограничења и проблеми

privredna komoraПривредна комора Србије, Регионална привредна комора Подунавског и Браничевског управног округа, Канцеларија у Смедереву, организoвала је ОКРУГЛИ СТО на тему: ПРАВНО-ЕКОНОМСКИ ПОЛОЖАЈ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА, ОТВОРЕНА ПИТАЊА, ОГРАНИЧЕЊА И ПРОБЛЕМИ У ПОСЛОВАЊУ. Суорганизатор је било Предузеће за пословне услуге, финансијски маркетинг и консалтинг ФИМАКС из Смедеревске Паланке. Округли сто је одржан у Смедереву, у Регионалном центру за професионални  развој запослених у образовању, 22.12.2017. године.
 
ОКРУГЛИ СТО је био намењен Јавним предузећима, чији је оснивач локална самоуправа, односно директорима, правницима и финансијским руководиоцима тих предузећа, као и руководиоцима локалних самоуправа, задуженим за рад Јавних предузећа.
Излагачи су били Магистар Драган Илић, дипл.правник, Радиша Ракић, дипл.економиста и Драган Станковић, дипл.маш.инж. из Фимакса.
Презентација новог Закона о Јавним предузећима, третман основних средстава, правно-економски однос са оснивачем, законске могућности и ограничења у пословању и многи други аспекти рада и пословања су били исцрпно објашњени и анализирани.
По излагању, уследила је врло жива дискусија, где су учесници постављали питања, чијим одговорима су били врло задовољни, а и неке дилеме у раду су разрешили.
Округлом столу су присуствовали представници Јавних предузећа из Смедерева, Смедеревске Паланке и Велике Плане.

Слике

Напишите ваш коментар

0

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 30 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији