Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Обука за пружање услуге: Породични сарадник

DSCF6076У периоду од 3. до 5. априла 2018. године у РЦ Смедерево одржана је обука за пружање услуге: Породични сарадник. Обука је намењена професионалцима из система социјалне заштите који су успоставили или планирају да успоставе услугу у систему социјалне заштите: Породични сарадник. Обуку је и осмислио и спроводи Републички завод за социјалну заштиту.
Услуга породични сарадник намењена је породицама са бројним и сложеним потребама, породицама у којима постоји ризик од занемаривања и злостављања деце. Ова услуга је превенција измештања деце из породице и подршка повратку деце у биолошку породицу.


Циљ обуке је стицање основних знања о организацији услуге и вештина и знања за спровођење ове сложене и у систему социјалне заштите нове услуге. На обуци су били представници Центра за заштиту одојчади, деце и омладине Звечанска из Београда, СОС дечје село из Сремске Каменице, дома "Душко Радовић" из Ниша, Центра за локалне услуге "Кнегиња Љубица" из Крагујевца и представници НВО Хопе из Бачке Тополе. У обуци су учествовали и представници центара за социјални рад ових 5 градова.

Републички завод за социјалну заштиту (Породични сарадник)

Слике

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 42 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији