Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Srecna Nova godina

Обука за менаџере компаније "ПКЦ групе" ("PKC Wiring Systems" Смедерево)

pkc nslСледећи максиму да се добри лидери не рађају него стварају кроз искуство и рад на себи, односно сталну едукацију, тренинге и усавршавања, у нашем Центру одржана је обука за менаџере компаније  ,,ПКЦ групе" (,,PKC Wiring Systems" Смедерево). Тема целодневне обуке била је развијање лидерских вештина, а примарни циљ стицање знања којима се постаје ефектан лидер у 21. веку, спреман да се суочи са изазовима функционисања организација у савременом добу.

У пријатној и подстицајној атмосфери менаџери  ,,ПКЦ групе", компаније која успешно послује у нашем граду, са својим колегама из иностранства, представницима компаније, успели су у заједничком задатку - развили су своје потенцијале учећи како да утичу на поспешивање креативности, организационих способности, вештина ефективне комуникације, преданости послу и свих оних других особина које карактеришу савремене успешне лидере.

Закључак који се на крају наметнуо био је да се не може добро управљати другима ако се претходно не научи управљање собом, па су већ договорени нови сусрети са циљем перманентног стручног усавршавања запослених у овој успешној компанији.

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 143 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији