Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Srecna Nova godina

Састанак са реализаторима програма стручног усавршавања

rlztr nslРади договора о сарадњи у циклусу акредитације програма стручног усавршавања 2018 – 2021. у Регионалном центру одржан је састанак са реализаторима семинара чије је програме стручног усавршавања подржала наша установа. Састанку је присуствовала већина реализатора обука, а са начинима и процедуром у вези са организацијом семинара ближе су их упознали Миљана Кравић, в. д. директора Центра, Сања Недељковић, стручни сарадник и Звонко Шулкић, виши саветник наше установе.

Потписани су и уговори чији је предмет прецизно регулисање међусобних права и обавеза Регионалног центра Смедерево и реализатора семинара за наредни трогодишњи период. Миљана Кравић, в. д. директора, истакла је да ће наша установа спроводити маркетиншке активности ради промоције програма и пожелела реализаторима много успеха у даљем раду.

Подсетимо, РЦ Смедерево акредитовао је осам програма стручног усавршавања који су вредни пажње због свог квалитета, актуелности тема, разноврсности садржаја и примењивости у наставној пракси.

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 73 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији