Регионални центар Смедерево

Serbian English

lrnsbrn Basic Serbian language course for foreign residents of Smederevo

The Regional Centre for Professional Development of Employees in Education organises a basic Serbian language course for foreign nationals residing in Smederevo. The aim of the course is to acquire basic spoken communication skills in Serbian, as well as some additional knowledge such as basic grammar, comprihension of written texts and writing. The course will be divided in 20 one-hour-lessons, which will be organised in both morning and afternoon shifts, dependint on the availability of the candidates. We promiss a great learning experience in a relaxed and comfortable atmosphere and in small groups. The main communication language for learning will be English, although the teacher may also use his own skills in Italian and some other languages to accomodate the needs of all the candidates.
For more information and to apply, send an email to: mprzic@rcsmed.edu.rs until April 15th.

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Посета Установи „Сунце“

snc nslОбележавање Дечје недеље била је добра прилика да се настави давно утврђена традиција посета, дружења и сарадње Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању и Установе за дневни боравак деце, младих и одраслих са сметњама у развоју „Сунце“ у Смедереву. Запослени у нашој установи су заједно са Марином Тирнанић, чланицом Градског већа за ресор културе Града Смедерева, обрадовали децу и одрасле, кориснике услуга „Сунца“ који увек са толико љубави и срдачности дочекају госте, поклонима, дидактичким играчкама, сликовницама и прибором за цртање.

Биљана Милошевић, директорка Установе „Сунце“ и васпитачи који свакодневно улажу много труда, енергије, пажње и стрпљења како би побољшали квалитет живота својих штићеника и развој њихових социјалних, психолошких и физичких функција и вештина, захвалили су се на посети и дугогодишњој сарадњи, након чега смо имали задовољство да уживамо у програму који су поводом наше посете домаћини припремили.

Дивно је било слушати како наши мали другари из „Сунца“ познају дечја права и обавезе, синониме речи и карактеристике годишњих доба. Одушевили су нас и рецитовањем неких од најлепших стихова Мике Антића, песмом и игром.

На крају посете Миљана Кравић, в. д. директора Центра, похвалила је њихов труд и залагање, искреност и радост коју су нам исказали, а направљен је и договор за узвраћање посете Регионалном центру и наставак дружења.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 114 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији