Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Посета Установи „Сунце“

snc nslОбележавање Дечје недеље била је добра прилика да се настави давно утврђена традиција посета, дружења и сарадње Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању и Установе за дневни боравак деце, младих и одраслих са сметњама у развоју „Сунце“ у Смедереву. Запослени у нашој установи су заједно са Марином Тирнанић, чланицом Градског већа за ресор културе Града Смедерева, обрадовали децу и одрасле, кориснике услуга „Сунца“ који увек са толико љубави и срдачности дочекају госте, поклонима, дидактичким играчкама, сликовницама и прибором за цртање.

Биљана Милошевић, директорка Установе „Сунце“ и васпитачи који свакодневно улажу много труда, енергије, пажње и стрпљења како би побољшали квалитет живота својих штићеника и развој њихових социјалних, психолошких и физичких функција и вештина, захвалили су се на посети и дугогодишњој сарадњи, након чега смо имали задовољство да уживамо у програму који су поводом наше посете домаћини припремили.

Дивно је било слушати како наши мали другари из „Сунца“ познају дечја права и обавезе, синониме речи и карактеристике годишњих доба. Одушевили су нас и рецитовањем неких од најлепших стихова Мике Антића, песмом и игром.

На крају посете Миљана Кравић, в. д. директора Центра, похвалила је њихов труд и залагање, искреност и радост коју су нам исказали, а направљен је и договор за узвраћање посете Регионалном центру и наставак дружења.

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 170 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији