Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

РЕЗУЛТАТИ ЛИТЕРАРНОГ ПОЕТСКОГ КОНКУРСА ,,ПОЕЗИЈА СЕ ПИШЕ ДУШОМ"

На следећем линку могу се преузети резултати литерарног поетског конкурса ,,Поезија се пише душом" који су, поводом обележавања 120 година од рођења Десанке Максимовић и подстицања литерарног стваралаштва код ученика основних и средњих школа Подунавског округа, расписали Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево и Друштво за српски језик и књижевност Србије за Подунавски округ.

Честитамо од срца награђеним и похваљеним ученицима и похваљујемо све учеснике конкурса који су се одазвали нашем позиву и допринели обележавању важне годишњице српске књижевности посвећене највећој српској песникињи.

Позивамо награђене и похваљене ученике да присуствују у петак, 14. децембра 2018. године у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево свечаној додели награда са својим менторима, учитељима и наставницима, и родитељима.

Програм почиње у 18.30 часова.

Линк за преузимање документа

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 157 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији