Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Семинар „Како до успешне сарадње са родитељима“ (катал. број: 112)

srdnjsrdtljm nslУ скорије време није у нашем Центру забележено оволико интересовање за неку од наставничких обука – семинар „Како до успешне сарадње са родитељима“, акредитован преко РЦ Чачак, чија је тема увек актуелна, проблемска и комплексна у васпитном раду у школи, окупио је тридесет наставника основних и средњих школа Смедерева који су са много пажње, мотивисани и расположени, у пријатној атмосфери богатили своја знања, размењивали искуства и на најбољи начин јачали компетенције за комуникацију и сарадњу.

Гордана Поповић Божанић, школски педагог Економске школе у Чачку, и Марија Вуловић, школски психолог – педагог ОШ „Вук Караџић“ у Чачку, ауторке и реализаторке овог одличног семинара, вешто, зналачки и захваљујући великом искуству стеченом у вишегодишњој педагошко-васпитној пракси, упознале су учеснике са новинама у раду с родитељима и са моделима усклађивања васпитних утицаја поспешујући њихово разумевање улоге свих актера васпитно-образовног рада у успостављању толерантне и недискриминативне атмосфере на релацији васпитно-образовна установа – породица и разумевање значаја усклађености васпитних утицаја породице и васпитно-образовне установе за развој детета.

У радионичарском делу, кроз презентацију интерактивног родитељског састанка, наставници су оспособљени за успешну примену комуникацијских вештина, што ће им умногоме помоћи у даљем унапређењу сарадње са родитељима.

Уз максиму која прожима овај семинар изузетног квалитета, чија је приоритетна област јачање васпитне улоге образовно-васпитне установе кроз развијање програма превенције насиља, дискриминације, злостављања и занемаривања, да је од релевантног значаја изградити између школе и породице однос поверења и сарадње ради добробити деце, оцене и коментари на евалуационим листићима који довољно говоре о одушевљењу учесника перфектно обликованим садржајима и циљевима, обојеним високим компетенцијама аутора обуке, већ најављују да ћемо као домаћини поново угостити наше драге колегинице из Чачка.

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

 

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е:

Регионални центар Смедерево је и на Порталу јавних набавки portal.ujn.gov.rs објавио 2 позива за јавну набавку мале вредности: 

1. Услуге кетеринга за потребе Регионалног центра Смедерево у сврху организације активности

2. Набавка добара за одржавање семинара у Регионалном центру Смедерево

Позив је објављен 19. 03. 2019. год., рок за пријаву је 26. 03. 2019. год

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 145 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији