Регионални центар Смедерево

Serbian English

Поштовани просветни радници,

завршено је пријављивање за све бесплатне семинаре у јануару и фебруару јер се пријавио потребан број учесника. Нажалост није било места за све заинтересоване али ускоро биће нових семинара у понуди.

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Srecna Nova godina

Семинар „Како до успешне сарадње са родитељима“ (катал. број: 112)

srdnjsrdtljm nslУ скорије време није у нашем Центру забележено оволико интересовање за неку од наставничких обука – семинар „Како до успешне сарадње са родитељима“, акредитован преко РЦ Чачак, чија је тема увек актуелна, проблемска и комплексна у васпитном раду у школи, окупио је тридесет наставника основних и средњих школа Смедерева који су са много пажње, мотивисани и расположени, у пријатној атмосфери богатили своја знања, размењивали искуства и на најбољи начин јачали компетенције за комуникацију и сарадњу.

Гордана Поповић Божанић, школски педагог Економске школе у Чачку, и Марија Вуловић, школски психолог – педагог ОШ „Вук Караџић“ у Чачку, ауторке и реализаторке овог одличног семинара, вешто, зналачки и захваљујући великом искуству стеченом у вишегодишњој педагошко-васпитној пракси, упознале су учеснике са новинама у раду с родитељима и са моделима усклађивања васпитних утицаја поспешујући њихово разумевање улоге свих актера васпитно-образовног рада у успостављању толерантне и недискриминативне атмосфере на релацији васпитно-образовна установа – породица и разумевање значаја усклађености васпитних утицаја породице и васпитно-образовне установе за развој детета.

У радионичарском делу, кроз презентацију интерактивног родитељског састанка, наставници су оспособљени за успешну примену комуникацијских вештина, што ће им умногоме помоћи у даљем унапређењу сарадње са родитељима.

Уз максиму која прожима овај семинар изузетног квалитета, чија је приоритетна област јачање васпитне улоге образовно-васпитне установе кроз развијање програма превенције насиља, дискриминације, злостављања и занемаривања, да је од релевантног значаја изградити између школе и породице однос поверења и сарадње ради добробити деце, оцене и коментари на евалуационим листићима који довољно говоре о одушевљењу учесника перфектно обликованим садржајима и циљевима, обојеним високим компетенцијама аутора обуке, већ најављују да ћемо као домаћини поново угостити наше драге колегинице из Чачка.

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 167 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији