Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Основе рада на рачунару

bk nslУ складу са Програмом посебног стручног усавршавања службеника у Градској управи града Смедерева за 2018.годину, у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, одржана је дводневна обука и то 25. и 26. децембра 2018. године, на тему Основе рада на рачунару.

Програм посебног стручног усавршавања за службенике Градске управе града Смедерева реализован је у циљу је унапређења ефикасности и административних капацитета у Градској управи града Смедерева, чија реализација није могућа без познавања рада на рачунару, тако да упознавањем и савладавањем рада са стандардизованим пословним апликацијама, службеници стичу онај ниво потребних информатичких знања који обезбеђује самосталан рад и успешну примену у пословном окружењу, као и неопходну основу за стицање нових знања, кроз евентуалне накнадне обуке.

Програм су реализовали предавачи акредитовани за стручно усавршавање из ове области од стране Националне академије за јавну управу.

Обуку је похађало укупно педесет службеника, подељених у две групе, који су се у два дана колико је трајала обука, упознали са основама информационих технологија, употребом рачунара и управљањем датотекама (Windows) - првог дана, и правилним коришћење апликације (Word) у обради текста, начином прибављања информација и комуникацијом путем рачунара (Internet) - другог дана.

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

 

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е:

Регионални центар Смедерево је и на Порталу јавних набавки portal.ujn.gov.rs објавио 2 позива за јавну набавку мале вредности: 

1. Услуге кетеринга за потребе Регионалног центра Смедерево у сврху организације активности

2. Набавка добара за одржавање семинара у Регионалном центру Смедерево

Позив је објављен 19. 03. 2019. год., рок за пријаву је 26. 03. 2019. год

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 114 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији