Регионални центар Смедерево

Serbian English

Поштовани просветни радници,

завршено је пријављивање за све бесплатне семинаре у јануару и фебруару јер се пријавио потребан број учесника. Нажалост није било места за све заинтересоване али ускоро биће нових семинара у понуди.

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Srecna Nova godina

Основе рада на рачунару

bk nslУ складу са Програмом посебног стручног усавршавања службеника у Градској управи града Смедерева за 2018.годину, у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, одржана је дводневна обука и то 25. и 26. децембра 2018. године, на тему Основе рада на рачунару.

Програм посебног стручног усавршавања за службенике Градске управе града Смедерева реализован је у циљу је унапређења ефикасности и административних капацитета у Градској управи града Смедерева, чија реализација није могућа без познавања рада на рачунару, тако да упознавањем и савладавањем рада са стандардизованим пословним апликацијама, службеници стичу онај ниво потребних информатичких знања који обезбеђује самосталан рад и успешну примену у пословном окружењу, као и неопходну основу за стицање нових знања, кроз евентуалне накнадне обуке.

Програм су реализовали предавачи акредитовани за стручно усавршавање из ове области од стране Националне академије за јавну управу.

Обуку је похађало укупно педесет службеника, подељених у две групе, који су се у два дана колико је трајала обука, упознали са основама информационих технологија, употребом рачунара и управљањем датотекама (Windows) - првог дана, и правилним коришћење апликације (Word) у обради текста, начином прибављања информација и комуникацијом путем рачунара (Internet) - другог дана.

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 134 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији