Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

У сусрет прослави школске славе Свети Сава

svtsv nslТоком недеље посвећене обележавању школске славе, Регионални центар Смедерево посетили су ученици 4. разреда ОШ „Димитрије Давидовић“ са учитељицама Невеном Перић и Данијелом Маричић.

Данас су причу о Светом Сави почели анимираним филмом "Свети Сава, отац и син" који су направили ученици ОШ "Иво Лола Рибар" из Скобаља са учитељицом Слађаном Добротом.

Уследила је прича о калиграфији - шта је калиграфија, чему служи калиграфско писмо, где се могу видети текстове писане овим писмом, шта се користи приликом писања, на каквом папиру се пише калиграфски... После прикупљања одговора на сва ова питања, вежбали су писање. Опробали су се у овој древној вештини, увидели да није лако и да је потребно много концентрације, упорности, стрпљења да се напише текст лепим украсним словима. Том приликом коришћена су упутства са сајта "Дворска канцеларија". Ученици су исписали целу азбуку, понеко име и наравно назив предстојећег празника. Сви су научили нешто ново, лепо се забавили и обновили знања о Светом Сави.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 13 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији