Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

САСТАНАК РЦ СМЕДЕРЕВО И ЦЕНТРА ЗА ПРОМОЦИЈУ НАУКЕ БЕОГРАД

cntrzprmcj nslДана 30.01.2019. године у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево, одржан је састанак са в.д.директором Центра за промоцију науке Београд, др Марком Kрстићем, координатором активности Научних клубова Данијелом Вучићевић и директорима и сарадницима Мреже Регионалних центара и Центара за стручно усавршавање Србије.

В.д. директора Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, Љиљана Животић Живановић, упознала је присутне са текућим активностима Научног клуба Смедерево, као и реализацијама ЦПН пројеката по Јавном позиву 2018/2019. године. Поред тога, активности Научног клуба реализују се од 2018. године и кроз Европску Ноћ истраживача у септембру месецу, чија реализација је у плану и ове године.

В.д. директор Центра за промоцију науке Београд, др Марко Kрстић, најавио је по осми пут заредом, одржавање традиционалне манифестације „Мај месец математике (М3)“, у организацији Центра за промоцију науке у сарадњи са Математичким институтом САНУ, под насловом  „Математика око Света“. Ова манифестација биће одржана и у РЦ Смедерево, кроз повезивање математике и географије, уз пригодна предавања и радионице, као и изложбу Милутина Миланковића српског математичара, доктора техничких наука, физичара, геофизичара, и популаризатора науке.

Такође, Центар за промоцију науке једном годишње расписује Јавни позив за финансирање пројеката промоције и популаризације науке, на територији целе Републике како би подржао што већи број квалитетних пројеката у области промоције науке. РЦ Смедерево ће трећи пут учествовати у овом Јавном позиву и подржати заинтересоване учеснике чији је циљ унапређивање научне културе.

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 74 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији