Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Семинар: "Утицај особина личности и понашања васпитача и наставника на стварање и одржавање толерантне средине за учење и развој детета"

sbnlcnst nslПредшколска установа „Наша радост“ из Смедерева у сарадњи са Регионалним центром Смедерево, организовала је семинар за своје васпитаче и стручне сараднике: "Утицај особина личности и понашања васпитача и наставника на стварање и одржавање толерантне средине за учење и развој детета" (кат. бр. 158) 05. 02. 2019. год. као први термин, друга реализација биће у петак 08. 02. 2019.год.

Циљеви овог програма СУ су: унапређење знања и вештина запослених у правцу разумевања утицаја особина личности и понашања васпитача и наставника на процес стварања толерантне средине за учење и развој детета као и унапређење комуникационих компетенција запослених. У складу са овим циљевима су и теме семинара: наставник и васпитач као креатор климе у школи и вртићу, значај асертивности и недискриминативног понашања за успостављање толерантног окружења, медијација, управљање конфликтом и негативним емоцијама и формирање толерантне и недискриминативне атмосфере у школи и вртићу.

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 110 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији