Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Конституисање Подружнице стручних сарадника у Смедереву

strcnsrdnc nslДана 22.02.2019.године у Регионалном центру за стручно усавршавање запослених у образовању у Смедереву одржана је конститутивна седница Подружнице стручних сарадника.

Подружница ће радити под окриљем Педагошког друштва Србије чија је председница, госпођа Наташа Стојановић, присуствовала догађају и присутнима представила сва подручја деловања Педагошког друштва Србије као и могућности за сарадњу са институцијама и установама.

Током састанка је конституисано председништво:
председник – Тијана Ђокић , дипломирани педагог;
заменици председника - Марина Станојевић, дипломирани психолог и Тијана Тодоров, дипломирани педагог; записничар - Саша Бојанић Стевановић, дипломирани педагог.

Чланови Подружнице стручних сарадника у Смедереву су педагози, психолози запослени у различитим установама од предшколског, основношколског и средњешколског образовања до запослених у другим образовним и установама културе. Састанку су присуствовале и представнице стручних сарадника са територије Велике Плане, те је остварена сарадња и у оквиру ове две општине.

Усвојен је програм рада Подружнице стручних сарадника у Смедереву за школску 2018 /2019. годину.

Тијана Ђокић је презентовала свој рад „Еколошко образовање у смедеревским основним школама“ представљен на Трећој еколошкој конференцији са међународним учешћем „Смедерево еколошки град“ уз изражавање захвалности педагозима и психолозима због остварене сарадње на прикупљању података.

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

 

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е:

Регионални центар Смедерево је и на Порталу јавних набавки portal.ujn.gov.rs објавио 2 позива за јавну набавку мале вредности: 

1. Услуге кетеринга за потребе Регионалног центра Смедерево у сврху организације активности

2. Набавка добара за одржавање семинара у Регионалном центру Смедерево

Позив је објављен 19. 03. 2019. год., рок за пријаву је 26. 03. 2019. год

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 106 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији