Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Оквирни споразум у јавним набавкама

sprzm nslУ петак 01. 03. 2019.год., у просторијама Регионалног центра Смедерево, одржано је предавање на тему „Оквирни споразум у јавним набавкама“. Предавач Сузана Тодоровић има вишегодишње искуство на пословима јавних набавки у Управи за јавне набавке и заиста је зналачки представила тему присутнима. У складу са актуелношћу теме, намера Регионалног центра је да у току марта организује обуку за полагање испита за службенике за јавне набавке (предавачи из Управе за јавне набавке). О условима спровођења ове обуке у зависности од броја заинтересованих, накнадно ћемо дати обавештење.

Обавештења и пријаве на 026/619-906 или на мејлове Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.">

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

 

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е:

Регионални центар Смедерево је и на Порталу јавних набавки portal.ujn.gov.rs објавио 2 позива за јавну набавку мале вредности: 

1. Услуге кетеринга за потребе Регионалног центра Смедерево у сврху организације активности

2. Набавка добара за одржавање семинара у Регионалном центру Смедерево

Позив је објављен 19. 03. 2019. год., рок за пријаву је 26. 03. 2019. год

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 42 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији