Регионални центар Смедерево

Serbian English

lrnsbrn Basic Serbian language course for foreign residents of Smederevo

The Regional Centre for Professional Development of Employees in Education organises a basic Serbian language course for foreign nationals residing in Smederevo. The aim of the course is to acquire basic spoken communication skills in Serbian, as well as some additional knowledge such as basic grammar, comprihension of written texts and writing. The course will be divided in 20 one-hour-lessons, which will be organised in both morning and afternoon shifts, dependint on the availability of the candidates. We promiss a great learning experience in a relaxed and comfortable atmosphere and in small groups. The main communication language for learning will be English, although the teacher may also use his own skills in Italian and some other languages to accomodate the needs of all the candidates.
For more information and to apply, send an email to: mprzic@rcsmed.edu.rs.

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

 

Организатор скупа: Mрежа регионалних центара и центара за стручно усавршавање Србије

Облик стручног скупа: Конференција
Назив скупа: „Актуелности у образовном систему Републике Србије 2“
Место и датум одржавања: „Цептер хотел“, Врњачка Бања, 14, 15. и 16.октобар 2019. године

 

Позивно писмо

Агенда конференције

Изложба "Читамо и пишемо са Аном Франк"

nfrnk nslУ РЦ Смедерево од 25. 02. до 07. 03. 2019. год. гостовала је изложба „Читамо и пишемо са Аном Франк“. Концепт је развијен у Кући Ане Франк у Амстердаму 2010. године, и до сада је са великим успехом кориштен у библиотекама у Холандији. Од 2011. изложба ”Читамо и пишемо са Аном Франк” је представљена широм света. 2014. године, у оквиру пројекта „Дани сећања“, организација Терраформинг ју је у сарадњи са Кућом Ане Франк адаптирала и превела на српски језик, па је концепт по први пут представљен и у Србији.

http://danisecanja.rs/citamo-pisemo-sa-anom-frank/

То је радионица у којој изложба служи као полазна тачка. Изложба је специјално дизајнирана за младе и пружа преглед живота породице Франк. Поред тога, изложба је фокусирана на Анин таленат за писање. Кроз поставку открива се Анина љубав према писању, и представљени су неки од њених текстова. Радионице и вежбанке су прилагођене за два узраста: за децу од 9 до 12 и од 13 до 15 година.

Велико интересовање владало је за изложбу у Регионалном центру - за десетак дана је посетило и учествовало у радионици око 400 ученика основних школа...

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 108 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији