Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Обавештавамо вас да ће Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево, прилагодити рад и активности новонасталој ситуацији a у складу са Одлуком Владе Републике Србије (Службени гласник РС бр. 29/2020, од 15. 03. 2020.):
- Сви семинари, радионице, презентације и едукације у простору Центра – одлажу се до даљњег
- Центар ће функционисати по систему утврђеног дежурства Све информације на телефоне: 026/619-906, 026/619-907 или на мејл office@rcsmed.edu.rs

Математички квиз

mtmtckkvz nslУ РЦ Смедерево, 19. априла, одржан је седми Математички квиз за ученике средњих школа. Поред школа из Смедерева: Гимназије, Економско-трговинске школе, ТТПШ "Деспот Ђурађ" и Техничке школе, у квизу су ове године по први пут учествовали гостујуће екипе из Велике Плане и Пожаревца. Победила је Гимназија Смедерево, освојивши максималан број поена и трофеј - табелу са резултатима, коју им је уручила проф. Јелена Вујошевић, која је до прошле године била део тима за организацију квиза. Похвалнице је уручила в.д. директорка Регионалног центра Смедерево Љиљана Животић Живановић, Дарије Јаношевић је испред Центра за промоцију науке поделио додатне поклоне победничкој екипи. Тим одговоран за квиз чине: Јелена Богдановић (Гимназија), Весна Пољарац (Техничка школа), Радосав Пантић (ТТПШ "Деспот Ђурађ") и Тамара Ђаковић (Ош "Димитрије Давидовић").

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 12 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији