Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Семинар „Вештина грађења односа са децом и родитељима“

vstn nslПредшколска установа „Наша радост“ Смедерево је у сарадњи са Регионалним центром Смедерево организовала дводневни семинар „Вештина грађења односа са децом и родитељима“ (кат. бр. 101).

Циљ овог програма СУ је професионално оснаживање запослених у образовно-васпитним и образовним установама за успешну комуникацију и активно грађење односа поверења и сарадње са децом и родитељима. Теме програма су: увод у основни концепти релационих компетенција, интегритет и сарадња, сукоб и лични говор, осећај личне вредности и самопоуздање, међуљудски односи (равноправно достојанство, вођство, ауторитет и аутентичност), отпори и блокаде у односима између професионалаца и родитеља и врсте сарадње, вештине вођења разговора (метод и технике), развој колегијалне сарадње. Изузетно радна и позитивна атмосфера владала је у току два дана реализације семинара који су осмислиле и реализовале: Ивана Мушкиња, специјалиста психосоцијалног приступа у социјалном раду и Душанка Попов, дипломирани психолог.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 14 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији