Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Обавештавамо вас да ће Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево, прилагодити рад и активности новонасталој ситуацији a у складу са Одлуком Владе Републике Србије (Службени гласник РС бр. 29/2020, од 15. 03. 2020.):
- Сви семинари, радионице, презентације и едукације у простору Центра – одлажу се до даљњег
- Центар ће функционисати по систему утврђеног дежурства Све информације на телефоне: 026/619-906, 026/619-907 или на мејл office@rcsmed.edu.rs

Семинар „Камишибаи и његове могућности у раду с децом предшколског узраста“

kmsb nslУ суботу 25.05.2019.год. у Регионалном центру Смедерево, у сарадњи ПУ „Наша радост“ Смедерево, Удружења васпитача „ЧИГРА“ и Регионалног центра Смедерево, одржан је семинар под називом „Камишибаи и његове могућности у раду с децом предшколског узраста“ (кат. бр. 671).

Аутори семинара су Јованка Улић, магистар ликовних уметности ВШССОВ у Новом Саду, Ивана Игњатов Поповић, доктор кљижевних наука, ВШССОВ у Новом Саду, затим Александра Марцикић, специјалиста струковни васпитач, ПУ „Младост“ у Бачкој Паланци и Слађана Сауер, специјалиста струковни васпитач, ПУ „Младост“ у Бачкој Паланци.

Циљ овог семинара је стицање теоријских и практичних знања о Камишибај театру и његовој примени у различитим контекстима (уметничком, педагошком и терапеутском). Подситцан је развој компетенције учесника семинара за примену Камишибај театра кроз повезивање свих области васпитно-образовног рада ; Присутни васпитачи су се упознавали са Камишибај театром као оригиналном јапанском уметничком формом и њеним интерпретацијама у различитим културним контекстима; Упознавали су се са структуром Камишибај театра, техникама израде и извођења овог типа представа; Упознавали су се са начинима имплементације у раду са децом (примене у уметничком, педагошком и терапеутском раду с децом); Упозавали су се с могућностима примене Камишибај театра у процесу активног и интерактивног учења (подстицање креативности и комуникације код деце); Овладавали начинима и методама адаптације садржаја за Камишибај театра, како би се постигла динамика представе и интеракција с публиком.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 5 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији