Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Srecna Nova godina

Састанак Мреже Рц и ЦСУ Србије

sstnkmrz nsl10. 06. 2019. године у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево, по други пут ове године одржан је састанак директора Мреже РЦ и ЦСУ Србије.

Састанку су присуствовали директори 11 РЦ и ЦСУ Србије на коме је било питање успешности даљег рада и сарадње ради заједничког наступа у циљу решавања спорних питања шифарника непрепознатих радних места која нису генерички утврђена за запослене у јавној управи и установама (радна места запослених у РЦ и ЦСУ), са посебним освртом на дефинисање сарадње са Националном академијом за јавну управу (потврђивање статуса акредитованих за стицање статуса за спровођење обука запослених у јавним управама). Било је и питање организације већ традиционалне Конференције директора из области образовања у сарадњи са партнерима, пре свега Министарством просвете.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 5 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији