Регионални центар Смедерево

Serbian English

lrnsbrn Basic Serbian language course for foreign residents of Smederevo

The Regional Centre for Professional Development of Employees in Education organises a basic Serbian language course for foreign nationals residing in Smederevo. The aim of the course is to acquire basic spoken communication skills in Serbian, as well as some additional knowledge such as basic grammar, comprihension of written texts and writing. The course will be divided in 20 one-hour-lessons, which will be organised in both morning and afternoon shifts, dependint on the availability of the candidates. We promiss a great learning experience in a relaxed and comfortable atmosphere and in small groups. The main communication language for learning will be English, although the teacher may also use his own skills in Italian and some other languages to accomodate the needs of all the candidates.
For more information and to apply, send an email to: mprzic@rcsmed.edu.rs.

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Унапређење комуникације и сарадња са привредницима града Смедерева

kmnkcj nslУ просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, 5. јула 2019. године са почетком у 12 часова, одржана је трибина УНАПРЕЂЕЊЕ КОМУНИКАЦИЈЕ И САРАДЊА СА ПРИВРЕДНИЦИМА ГРАДА СМЕДЕРЕВА.

Организатор наведеног, добро посећеног скупа био је Град Смедерево. Трибину је отворио заменик градоначелника Дејан Стошић који је извршио и презентацију привредног потенцијала града Смедерева и изнео низ статистичких података о броју привредних друштава и расту броја запослених на територији града Смедерева.

О јачању привредних потенцијала и подршци коју непосредно пружа Министарство привреде Републике Србије, исцрпно је говорила Александра Вучетић из Сектора за развој малих и средњих предузећа и предузетништва Министарства привреде. Госпођа Вучетић је говорила и о доступности бројних субвенција и финансијској подршци сектору малих и средњих предузећа и предузетницима по основу актуелних јавних позива расписаних од стране Министарства привреде и Фонда за развој, што је изазвало и бројна питања присутних привредника, учесника наведене трибине.

Велику подршку и сарадњу привредницима пружа и Привредна комора Србије, те је на наведеној трибини било и њених представника. Присутнима се обратила Тамара Ивковић, директорка Регионалне привредне коморе Подунавког и Браничевског управног округа, која је говорила о концепцији рада коморе, а Александра Радмановац, координатор услуга, извршила је и презентацију „Активности и услуге Привредне коморе Србије“, јер је намера била да се привредници упознају са активностима и приступу одређеним услугама, са циљем побољшања свог пословања у наредном периоду.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 23 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији