Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Обавештавамо вас да ће Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево, прилагодити рад и активности новонасталој ситуацији a у складу са Одлуком Владе Републике Србије (Службени гласник РС бр. 29/2020, од 15. 03. 2020.):
- Сви семинари, радионице, презентације и едукације у простору Центра – одлажу се до даљњег
- Центар ће функционисати по систему утврђеног дежурства Све информације на телефоне: 026/619-906, 026/619-907 или на мејл office@rcsmed.edu.rs

Унапређење комуникације и сарадња са привредницима града Смедерева

kmnkcj nslУ просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, 5. јула 2019. године са почетком у 12 часова, одржана је трибина УНАПРЕЂЕЊЕ КОМУНИКАЦИЈЕ И САРАДЊА СА ПРИВРЕДНИЦИМА ГРАДА СМЕДЕРЕВА.

Организатор наведеног, добро посећеног скупа био је Град Смедерево. Трибину је отворио заменик градоначелника Дејан Стошић који је извршио и презентацију привредног потенцијала града Смедерева и изнео низ статистичких података о броју привредних друштава и расту броја запослених на територији града Смедерева.

О јачању привредних потенцијала и подршци коју непосредно пружа Министарство привреде Републике Србије, исцрпно је говорила Александра Вучетић из Сектора за развој малих и средњих предузећа и предузетништва Министарства привреде. Госпођа Вучетић је говорила и о доступности бројних субвенција и финансијској подршци сектору малих и средњих предузећа и предузетницима по основу актуелних јавних позива расписаних од стране Министарства привреде и Фонда за развој, што је изазвало и бројна питања присутних привредника, учесника наведене трибине.

Велику подршку и сарадњу привредницима пружа и Привредна комора Србије, те је на наведеној трибини било и њених представника. Присутнима се обратила Тамара Ивковић, директорка Регионалне привредне коморе Подунавког и Браничевског управног округа, која је говорила о концепцији рада коморе, а Александра Радмановац, координатор услуга, извршила је и презентацију „Активности и услуге Привредне коморе Србије“, јер је намера била да се привредници упознају са активностима и приступу одређеним услугама, са циљем побољшања свог пословања у наредном периоду.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 7 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији