Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Прослава Дана науке

prslvdnnk nslОвогодишња прослава Дана науке у нашем Регионалном центру била је посвећена промоцији две науке: Психологије и Математике.

Радионицом Психологија - "наука о души" најмлађим суграђанима и њиховим пратиоцима приближили смо ову науку уз помоћ вежби за јачање емоционалних компетенција. Учесници су имали прилику да се ставе у улогу психолога и да се баве анализом осећања кроз вежбе: Круг, Крофна и Захвалност. Учили су како се О.Л.И. психолошки метод, откривањем личне истине отклањањем лажних информација, може користити у свакодневном животу, школи, дружењу и раду.

Развијали су “Целовитост објекта” и “Константност” као прве и једне од најважнијих способности за обраду емоција. Најмлађи учесници показали су велику зрелост и интересовање за учешће у овим вежбама.

Радионица “Математика око нас” послужила је за креативно изражавање и релаксацију након играње улога психолога. Учесници су креирали различите моделе од цевчица и дружење привели крају у лепом расположењу. Радионице је водила Мирјана Кокерић, сарадник Регионалног центра, наставник математике и тренер животних вештина.

Киша није успела да омете најупорније Смедеревце којима се захваљујемо јер су допринели да Дан науке буде пригодно обележен.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 14 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији