Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Седница Савета за безбедност саобраћаја на путевима Града Смедерева

sbrcjsvtzbzbdnst nslУ просторијама Регионалног центра Смедерево (16. 07. 2019.год.) одржана је 10. седница Савета за безбедност саобраћаја на путевима Града Смедерева. Седници су присуствовали представници Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије, АМС Србије, чланови Градског већа Града Смедерева задужени за ресоре месних заједница и руралног развоја, јавних предузећа и финансија, представници Саобраћајне полиције ПУ Смедерево, ЈКП „Паркинг сервис“, ЈП „Урбанизам“ и ЈКП „Зеленило и гробља“ Смедерево, Одељења за инспекцијске послове и комуналну полицију, Одељења за урбанистичко-комуналне и имовинско-правне послове градске Управе и др.

Неке од тема Седнице: Информације о стању безбедности саобраћаја на подручју града Смедерева у периоду 01. 01.- 01. 07. 2019.год.(известилац Урош Милићевић из Саобраћајне полиције ПУ Смедерево), Информације о реализацији Програма рада Савета од почетка ове године и Програма коришћења средстава за финансирање унапређења безбедности саобраћаја на путевима на подручју Града Смедерева (известилац председник Савета Бранислав Дробњаковић); Презентација развоја система за управљање брзинама у Смедереву-система за аутоматску детекцију саобраћајних прекршаја са препознавањем регистарских таблица и наставка развоја система –мерење просечних брзина возила (известилац Дејан Стоилковић, ГУ Смедерево и представници „Селме“ д.о.о. Суботица; Презентација комбинованог стационарног и мобилног система за аутоматску контролу и документовање саобраћајних прекршаја (известилац представник МРГ д.о.о. Београд).

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 11 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији