Регионални центар Смедерево

Serbian English

cestitkaskola2020

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Обавештење о ОДЛАГАЊУ СЕМИНАРА: НОВИ ЗАКОН О ЈАВНИМ НАБАВКАМА

ЗБОГ ПРЕВЕНТИВНИХ МЕРА СПРЕЧАВАЊА ШИРЕЊА ЕПИДЕМИЈЕ ИЗАЗВАНЕ  ВИРУСОМ -КОВИД 19, А ПО ПРЕПОРУЦИ ВЛАДЕ РС,

ОБАВЕШТАВАМО ПРИЈАВЉЕНЕ УЧЕСНИКЕ СЕМИНАРА ЗА 13. ЈУЛ 2020. ГОД.  У РЕГИОНАЛНОМ ЦЕНТРУ СМЕДЕРЕВО, ДА СЕ ИСТИ ОДЛАЖЕ И ДА ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ ЧИМ СЕ ЗА ТО СТВОРЕ УСЛОВИ У НАЈКРАЋЕМ ВРЕМЕНСКОМ ПЕРИОДУ.

О НОВОМ ТЕРМИНУ ПРИЈАВЉЕНИ УЧЕСНИЦИ И ДРУГИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ БИЋЕ БЛАГОВРЕМЕНО ОБАВЕШТЕНИ.

“БУДИМО ОДГОВОРНИ“

С поштовањем,
в.д.директора,
Љиљана Животић-Живановић, дипл. економиста

Шаховски турнир слепих и слабовидих шахиста Србије

shfsktrnrzslp nslУ Смедереву је одржан појединачни шаховски турнир слепих и слабовидих шахиста Србије. У понедељак 16. септембра 2019.године у периоду од 10-15 часова Градска организација савеза слепих Србије Смедерево и Национални спортски савез слепих Србије, уз подршку Министарства за рад, запошљавање борачка и социјална питања и Града Смедерева организовали су једнодневни појединачни шаховски турнир слепих и слабовидих шахиста Србије.

Турнир је одржан у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево, Горанска б.б.

Турнир је игран у 5 кола по швајцарском систему Југословенска кружна варијанта темпо 2 пута по 30 мин по играчу (1х партија).

На турниру је учествовало 14 такмичара из Београда, Велике Плане, Пожаревца, Куршумлије и Лесковца, а најбољи су били Београђани. За све такмичаре организатори су обезбедили медаље, а пехари и новчане награде припали су тројици најбољих и то: Луки Булатовићу за освојено треће место, други је био Стефан Митровић, а прво место и овога пута припало је доајену у овој древној игри Милораду Вулину.

Циљ организовања овог шаховског турнира је оснаживање слепих и слабовидих особа кроз спортске активности као и подизање свести јавности о могућностима и способностима ових особа.
Овакви турнири ће се организовати минимум једном годишње, најавили су организатори, а овогодишњи су својим присуством увеличали представници локалне самоуправе и Националног спортског савеза слепих Србије.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 11 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији