Регионални центар Смедерево

Serbian English

cestitkaskola2020

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Обавештење о ОДЛАГАЊУ СЕМИНАРА: НОВИ ЗАКОН О ЈАВНИМ НАБАВКАМА

ЗБОГ ПРЕВЕНТИВНИХ МЕРА СПРЕЧАВАЊА ШИРЕЊА ЕПИДЕМИЈЕ ИЗАЗВАНЕ  ВИРУСОМ -КОВИД 19, А ПО ПРЕПОРУЦИ ВЛАДЕ РС,

ОБАВЕШТАВАМО ПРИЈАВЉЕНЕ УЧЕСНИКЕ СЕМИНАРА ЗА 13. ЈУЛ 2020. ГОД.  У РЕГИОНАЛНОМ ЦЕНТРУ СМЕДЕРЕВО, ДА СЕ ИСТИ ОДЛАЖЕ И ДА ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ ЧИМ СЕ ЗА ТО СТВОРЕ УСЛОВИ У НАЈКРАЋЕМ ВРЕМЕНСКОМ ПЕРИОДУ.

О НОВОМ ТЕРМИНУ ПРИЈАВЉЕНИ УЧЕСНИЦИ И ДРУГИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ БИЋЕ БЛАГОВРЕМЕНО ОБАВЕШТЕНИ.

“БУДИМО ОДГОВОРНИ“

С поштовањем,
в.д.директора,
Љиљана Животић-Живановић, дипл. економиста

Трибина Црвеног крста Смедеревo - 10 година Електронског билтена

crvnkrst nslУ четвртак 27. септембра 2019., у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево, одржана је трибина Црвеног крста Смедерево поводом  10 година Електронског билтена Црвеног крста Смедерево.

Мр Слободан Станковић, потпредседник Црвеног крста Смедерево и председник Комисије за информисање и промотивне активности, отворио је скуп и говорио о Електронском билтену Црвеног крста Смедерево. Живослава Лазић, председница Црвеног крста Смедерево и представник локалне самоуправе Драган  Станић поздравили су госте уз пригодан говор. Љубомир Миладиновић, генерални секретар Црвеног крста Србије, говорио је о актуелним задацима Црвеног крста Србије и локалних организација Црвеног крста у Републици Србији. Бранимир Кнежевић, стручни сарадник Црвеног крста Србије за организацију, развој и нормативну делатност имао је излагање о стогодишњици Међународне федерације друштава Црвеног крста и Црвеног полумесеца –њиховом значају и доприносу. Др Весна Опавскy говорила је о значају друштвених мрежа за промоцију хуманитарних организација. Невенка Богдановић, секретар Црвеног крста Крагујевац и члан Комисије за информисање и промотивне активности Црвеног крста Србије излагала је о искуствима Црвеног крста Крагујевац у информисању јавности, сарадња са медијима, акције и иницијативе Комисије за информисање и промотивне активности Црвеног крста Србије. Домаћин скупа Томислав Живановић, секретар Црвеног крста Смедерево, причао је о  даљим правцима развоја Црвеног крста Смедерево. Скуп су увеличали ученици који су кроз песму и литерални састав пренели хуману поруку. Нису изостале ни признања - уручено је признање Црвеног крста Смедерево новинару Драгану Павловићу за дугогодишњи рад на информисању о активностима Црвеног крста. За изузетан музички програм скупа заслужни су Милан Лазић, магистар музике на хармоници и Милош Пржић, мастер италијанског језика на фрули.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 10 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији