Регионални центар Смедерево

Serbian English

lrnsbrn Basic Serbian language course for foreign residents of Smederevo

The Regional Centre for Professional Development of Employees in Education organises a basic Serbian language course for foreign nationals residing in Smederevo. The aim of the course is to acquire basic spoken communication skills in Serbian, as well as some additional knowledge such as basic grammar, comprihension of written texts and writing. The course will be divided in 20 one-hour-lessons, which will be organised in both morning and afternoon shifts, dependint on the availability of the candidates. We promiss a great learning experience in a relaxed and comfortable atmosphere and in small groups. The main communication language for learning will be English, although the teacher may also use his own skills in Italian and some other languages to accomodate the needs of all the candidates.
For more information and to apply, send an email to: mprzic@rcsmed.edu.rs.

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Конференција „Актуелности у образовном систему Републике Србије 2“

ktlnst nslМрежа регионалних центара и центара за стручно усавршавање Србије организовала је по четврти пут конференцију под називом „Актуелности у образовном систему Републике Србије 2“. Конференција је одржана у хотелу „Цептер“ у Врњачкој Бањи је од 14. до 16. октобра 2019. године.

Мрежа организује ову конференцију са циљем да првенствено директори а и сви остали запослени у образовању добију информације о променама које се догађају у образовном систему Србије. Ово је изузетна прилика да се на једном месту чују представници водећих институција образовања: Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Завода за унапређивање образовања и васпитања, Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања, као и остали истакнути учесници у образовању: професори, наставници, васпитачи, сарадници...

Учесници су имали прилике да чују и виде примере добре праксе кроз радионице у којима су учестовали и да та сазнања искористе у циљу унапређивања свог рада а и рада својих установа.
Озбиљности конференције је свакако допринео и Сајам образовања на коме су пријатељи Мреже представили програме рада својих институција као и понуду за сарадњу. Неки од присутних су били: Центар за промоцију науке Београд, ОКЦ, Креативни центар, итд.

Број посетилаца Конференције расте из године у годину, што говoри о њеном квалитету и актуелности пре свега због битних тема које излажу најкомпетентнији предавачи и одговора на многа питања која се намећу кроз васпитно-образовни рад установа.

Регионални центар Смедерево су представљале: Љиљана Животић Живановић, в.д. директор и Наташа Максовић, стручни сарадник.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 10 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији