Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Обавештење о ОДЛАГАЊУ СЕМИНАРА: НОВИ ЗАКОН О ЈАВНИМ НАБАВКАМА

ЗБОГ ПРЕВЕНТИВНИХ МЕРА СПРЕЧАВАЊА ШИРЕЊА ЕПИДЕМИЈЕ ИЗАЗВАНЕ  ВИРУСОМ -КОВИД 19, А ПО ПРЕПОРУЦИ ВЛАДЕ РС,

ОБАВЕШТАВАМО ПРИЈАВЉЕНЕ УЧЕСНИКЕ СЕМИНАРА ЗА 13. ЈУЛ 2020. ГОД.  У РЕГИОНАЛНОМ ЦЕНТРУ СМЕДЕРЕВО, ДА СЕ ИСТИ ОДЛАЖЕ И ДА ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ ЧИМ СЕ ЗА ТО СТВОРЕ УСЛОВИ У НАЈКРАЋЕМ ВРЕМЕНСКОМ ПЕРИОДУ.

О НОВОМ ТЕРМИНУ ПРИЈАВЉЕНИ УЧЕСНИЦИ И ДРУГИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ БИЋЕ БЛАГОВРЕМЕНО ОБАВЕШТЕНИ.

“БУДИМО ОДГОВОРНИ“

С поштовањем,
в.д.директора,
Љиљана Животић-Живановић, дипл. економиста

Конференција „Актуелности у образовном систему Републике Србије 2“

ktlnst nslМрежа регионалних центара и центара за стручно усавршавање Србије организовала је по четврти пут конференцију под називом „Актуелности у образовном систему Републике Србије 2“. Конференција је одржана у хотелу „Цептер“ у Врњачкој Бањи је од 14. до 16. октобра 2019. године.

Мрежа организује ову конференцију са циљем да првенствено директори а и сви остали запослени у образовању добију информације о променама које се догађају у образовном систему Србије. Ово је изузетна прилика да се на једном месту чују представници водећих институција образовања: Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Завода за унапређивање образовања и васпитања, Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања, као и остали истакнути учесници у образовању: професори, наставници, васпитачи, сарадници...

Учесници су имали прилике да чују и виде примере добре праксе кроз радионице у којима су учестовали и да та сазнања искористе у циљу унапређивања свог рада а и рада својих установа.
Озбиљности конференције је свакако допринео и Сајам образовања на коме су пријатељи Мреже представили програме рада својих институција као и понуду за сарадњу. Неки од присутних су били: Центар за промоцију науке Београд, ОКЦ, Креативни центар, итд.

Број посетилаца Конференције расте из године у годину, што говoри о њеном квалитету и актуелности пре свега због битних тема које излажу најкомпетентнији предавачи и одговора на многа питања која се намећу кроз васпитно-образовни рад установа.

Регионални центар Смедерево су представљале: Љиљана Животић Живановић, в.д. директор и Наташа Максовић, стручни сарадник.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 40 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији