Регионални центар Смедерево

Serbian English

cestitkaskola2020

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Обавештење о ОДЛАГАЊУ СЕМИНАРА: НОВИ ЗАКОН О ЈАВНИМ НАБАВКАМА

ЗБОГ ПРЕВЕНТИВНИХ МЕРА СПРЕЧАВАЊА ШИРЕЊА ЕПИДЕМИЈЕ ИЗАЗВАНЕ  ВИРУСОМ -КОВИД 19, А ПО ПРЕПОРУЦИ ВЛАДЕ РС,

ОБАВЕШТАВАМО ПРИЈАВЉЕНЕ УЧЕСНИКЕ СЕМИНАРА ЗА 13. ЈУЛ 2020. ГОД.  У РЕГИОНАЛНОМ ЦЕНТРУ СМЕДЕРЕВО, ДА СЕ ИСТИ ОДЛАЖЕ И ДА ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ ЧИМ СЕ ЗА ТО СТВОРЕ УСЛОВИ У НАЈКРАЋЕМ ВРЕМЕНСКОМ ПЕРИОДУ.

О НОВОМ ТЕРМИНУ ПРИЈАВЉЕНИ УЧЕСНИЦИ И ДРУГИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ БИЋЕ БЛАГОВРЕМЕНО ОБАВЕШТЕНИ.

“БУДИМО ОДГОВОРНИ“

С поштовањем,
в.д.директора,
Љиљана Животић-Живановић, дипл. економиста

Tрибинa „Насиље у школи-чија одговорност?“

nsljskl nslРегионални центар Смедерево обележава 10 година од оснивања па је тим поводом својим корисницима поклонио 2 бесплатне трибине. Прва је реализована 09. 10. 2019. под називом „Насиље у школи-чија одговорност?“ док је друга трибина-стручни скуп „Филмска анимација и филм у редовној настави и ваннаставним активностима“, планирана за 29. 10. 2019.год.

Актуелност теме трибине „Насиље у школи-чија одговорност?“ видела се и кроз велику посећеност-120 учесника у Регионалном центру Смедерево. Веома компетентне реализаторке трибине говориле су о ситуацијама насиља у школском контексту- насиље у школи чија је све одговорност, примени посебног протокола у ситуацији када се насиље деси, улози и значају васпитног радa одељењског старешине... Било је доста питања тј дилема просветних радника у вези са овим темама. Аутори и реализатори трибине су Далиборка Бојковић Брети, директор школе, ОШ“Олга Петров“ Банатски Брестовац и Данијела Ивановски, стручни сарадник-педагог, ОШ“Жарко Зрењанин“ Качарево.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 10 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији