Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Десет година од оснивања Регионалног центра Смедерево

dstgdn nslРегионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево пригодним програмом је обележио 10 година од оснивања. Прослави су присуствовали представници Града, директори школа са територије Смедерева, представници установа културе и предшколске установе, јавних служби локалне самоуправе, Центра за промоцију науке Београд, директори РЦ и ЦСУ Србије, и други сарадници Центра од самог почетка. О значају Центра и подршци коју он има од стране локалне самоуправе говорила је Светлана Михајловић, чланица Градског већа задужена за просвету и образовање.,,Локална самоуправа зна вредности и значај ове установе, прати ваше активности и помаже да будете најуспешнији у Србији. Уверена сам да ћете и наредних година бележити овакве резултате јер уколико сви одговорно обављамо своје радне обавезе, успех свакако неће изостати'', истакла је Светлана Михајловић и честитала десетогодишњицу рада установе. Присутнима се обратила и в.д. директора Регионалног центра - Љиљана Животић Живановић, која је подсетила на почетке Регионалног Центра, затим је истакла многобројне активности и програме стручног усавршавања који се реализују у Центру и шире а и планове за будућност. Бивши директор Центра Боривоје Јаношевић који је у Центру од оснивања кроз своју презентацију говорио је о историјату и протеклим активностима а Тања Аднађевић, руководилац програмског сектора ЦПН-а истакла је значај Научних клубова који су у оквиру Центара, оснивање Научних паркова и њихов значај за развој и децентрализацију науке. Зорица Николић, председник Управног одбора Мреже РЦ/ЦСУ Србије, говорила је о улози Мреже РЦ и ЦСУ Србија. У музичком делу су наступали Милан Лазић, магистар музике, свирао хармонику и Милош Пржић, филолог италијанског језика и мастер преводилац, свирао на фрули. Они су извели сплет музичких нумера из Србије. Модератор програма је био Миљан Губеринић.

Надамо се да је ова прва деценија добар показатељ потенцијала и озбиљности Регионалног центра и спремности да и у будућности буде „светионик“ знања у Региону и шире.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 13 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији